Korting voor nieuwe leden

De anwb heeft een kortingsactie voor nieuwe leden. Je krijgt bij een zakelijk contract extraatjes op het gebied van hulp in het buitenland. Dit is erg handig voor manlief zijn eigen bedrijf. Nu hebben we die extraatjes niet, maar we betalen in totaal wel meer als bij dit aanbod.

Helaas zijn we al lid van de anwb. Ik ga ze echter wel bellen of ze ons als trouwe leden ook een mooi aanbod kunnen doen. Niet dat we anders van de anwb af gaan overigens.... We hebben ze de afgelopen jaren iets te vaak nodig gehad en het lidmaatschap halen we er tot nu toe bijna ieder jaar uit.

Niet voor een lekke band of zo, daar bellen we niet voor. Wel voor een motor die tijdens het rijden opeens uitviel (voor de Zeelandtunnel.... pffff) en voor een motorblok waar opeens dikke zwarte wolken uitkwamen. Daarbij ben ik gewoon sukkelig met auto's en vind ik het een prettig idee dat ik altijd iemand kan bellen die er wel verstand van heeft.

Hebben jullie ervaring met het krijgen van korting op lopende verzekeringen en dergelijke?

Reacties

  1. Wij hebben van de week onze wegenwacahtdekking uitgebreid met buitenland. Kostte 30 euro ipv 47,50, net als nieuwe leden geloof ik.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Ik ga ze vrijdag eens bellen.
      Ik ben al aan het klungelen geweest met 'mijnanwb' maar dat inloggebeuren en ik liggen elkaar niet... (grrr!!)

      Kan dus ook niet zien wat we nu hebben, want dat staat allemaal op het voor mij onbereikbare 'mijnanwb'....

      Verwijderen
  2. Wij hebben in het verleden een abonnement gehad op de ANWB vanwege de internationale reis en kredietbrief, maar weer snel opgezegd toen bleek, dat je daar in het buitenland weinig mee kon. In de vijfentwintig jaar dat we Japanners rijden, hebben we ook nooit de wegenwacht nodig gehad en daar zitten ook oude (14 jaar) auto's bij. Dus voor ons geen abonnement.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Stuur een bericht

Populaire posts