Pagina's

dinsdag 14 mei 2013

Vitamines

Met dat treurige weer hier heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt om toch weer voedingssuplementen te bestellen. Deze winter ben ik voor het eerst in jaren (2 keer !) echt ziek geweest en voelt de winter (en deze lente ook trouwens) zwaar. De fut is eruit en komt er ook maar niet weer in. Na een heerlijk weekje Budapest loop ik hier alweer te snuffen.

Voor de winter was ik gestopt met het nemen van voedingssuplementen om 'ns te kijken of het ook zonder kon. Geen goede bespaaractie is hierbij de conclusie. Of, beter gezegd, ik voel me een stuk vitaler en vrolijker met m'n dagelijkse multivitamine en magnesium. Daarbij was ik de afgelopen winters nooit echt ziek. Alle virussen trokken vrolijk aan me voorbij.

De bestelling is inmiddels gedaan bij Iherbs een Amerikaanse webwinkel die zeer goede prijzen heeft. Ik deed hier al eerder bestellingen. Voor 1 pot solgar multivitaminen (180 stuks) en 2 potten magnesium van een goed merk (2x 180 stuks) betaal ik uiteindelijk na allerlei 'discounts' en nog een kortingscode zo'n 63 dollar. Dat is iets meer dan 48 euro. Mogelijk komt daar dan nog 6 % invoerkosten bij (hoeft niet), maar dan nog betaal ik in Nederland alleen voor de Solgar vitamines al meer. 

Mocht je ook 'ns bij Iherbs willen bestellen, voel je dan vrij om m'n kortingscode te gebruiken: UMU863 .Je krijgt hiermee 10 % korting op je eerste aankoop. Ik krijg dan bij mijn volgende aankoop ook weer een kleine korting.

Gebruiken jullie voedingssuplementen? Of zijn jullie fit en vrolijk genoeg zonder?

9 opmerkingen:

 1. Gebruik als ik er erg in heb gefermenteerde levertraan en toen ik zwanger was ijzer, probioticum en nog wat. Fijn van je kortingscode!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan!

   Gefermenteerde levertraan... is dat vitamine D?
   En is gefermenteert niet extra vies? Of juist niet?

   Verwijderen
 2. Ik heb het echt nodig. Geen vlees eten, maar vooral het vele sporten heeft mijn ijzers doen kelderen. Nog steeds goed, maar te laag om plasma te mogen geven. Ik heb multivitamines met extra B12 en ga nu voor D3 en magnesium kijken. Gezonde en gevarieerde voeding zou genoeg moeten zijn zeggen ze, maar in mijn geval dus toch niet.

  Dus bedankt voor de code, ik ga eens spieken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben een jaar geleden op een aantal zaken geprikt en bleek dus een groot tekort te hebben aan vitamine D. En wij eten toch ook echt wel gevarieerd en gezond. Vitamine D-tekort schijnt overigens bij veel mensen voor te komen (of dat vertelde de arts).

   Magnesium werkt hier goed door op het humeur.

   Succes met de code.

   Verwijderen
 3. Ik gebruik altijd vitamine zomer en winter maar ondanks dat was ik afgelopen winter toch 3x ziek!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dan had wel slikken misschien hier ook niet geholpen ;-)

   Verwijderen
 4. Ik gebruik nooit vitamines, mijn man en ik eten elke dag verse groenten, drinken elke dag een glaasje wijn, zijn veel in de buitenlucht en zijn bijna nooit verkouden. We wonen in een gehucht op 400 meter hoogte.

  groet Adrana Dijkland

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Behalve de wijn en het op 400 meter hoogte wonen doen we niet zoveel anders.

   Bedankt voor er excuus om wat vaker een wijntje te drinken ;-)

   Verwijderen
 5. Oh hopen nu dat u zijn prima .. zo'n winkel zijn behulpzaam ...

  BeantwoordenVerwijderen