Pagina's

donderdag 25 april 2013

Niet consuminderig, maar wel heel lief

Ik schreef eerder al eens dat ik beter uitkwam met mijn boodschappenbudget als manlief niet mee gaat. Enfin...nu ik ziek ben, ben ik degene die niet mee gaat met het boodschappen doen... Nou wordt ik overigens goed verzorgd hoor: de meeste dingen komen op aanvraag binnen. Alleen komt er ook steeds wat extra mee. Niet 1 zak snoepjes om op te sabbelen, maar 2. Toch maar 2 hoestdrankjes (die volgens mij dus niet nodig zijn) en bijna een pond gember.

Aan de andere kant, je kunt het slechter treffen. Manlief had ter afleiding van de algehele malaise (en mogelijk als taktische zet?) het programma 'De allerslechtste echtgenoot van Nederland aangezet. We hadden het programma ter discussie en vermaak al 'ns eerder gekeken en daar steekt manlief toch bijzonder goed bij af.

De heren moesten deze keer een setje kleding, ondergoed en schoenen kopen voor hun lief. Een aantal bleek niet alleen niet op de hoogte van de smaak (hoewel ik een aantal dames nogal zeikerig vond daarover - en 1 man leukere kleding had uitgezocht dan wat haar smaak was - maar goed) maar ook niet van de maat.

Ik heb bij manlief zijn kennis op dat vlak maar 'ns even getest, maar hij wist zowel kleding-,schoen- als bh- maat. Die kun je dus op meerdere vlakken wel om een boodschap sturen. Hoewel hij het waarschijnlijk niet zou houden bij 1 setje kleding met 1 paar laarzen. want karigheid, daar houd die man van mij niet van. 

En daar drink ik dan nog maar een gemberthee op! 


6 opmerkingen:

 1. Ik ken dat programma niet, maar nu wil ik het wel eens zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een pond gember :-)

  Van harte beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja....
   Ik heb wel even voldoende voor gemberthee, Thaise maaltijden en gisteravond een hartige taart gemaakt met (onder andere) gember...

   Het komt wel op.

   Verwijderen
 3. Ik heb zojuist mijn man ook even getest. De maten weet hij niet maar hij zegt dat als hij de kleding ziet, wel weet wat mij gaat passen... Voor de lingerie zou hij een verkoopster zoeken met mijn figuur...

  http://inenomdekas.wordpress.com/2013/04/27/extra-aflossing-hypotheek

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha moet er wel toevallig een verkoopster rondlopen met precies jouw figuur... ;-)

   Nou ja... anders moet hij naar een andere winkel, waar ze wel de juiste verkoopster voorradig hebben.

   Verwijderen