Pagina's

dinsdag 25 december 2012

Goede dagen gewenst!

Iedereen een goede kerst gewenst met de mensen van wie je houd. 

Sterkte aan diegenen die een geliefde moeten missen in deze dagen. 
Ik hoop dat er een schouder is om op te leunen en een troostende arm die je omhelst. 
Mocht dat er niet zijn, weet dan dat ik aan je denk en je die knuffels toewens. Hopelijk is het komend jaar, de volgende kerst beter en warmer dan deze. Dingen blijven niet zoals ze zijn.


Wat mij betreft is de kerst geen eetfeest, maar een jaarlijks terugkerende herinnering om het komend jaar nog meer te streven naar naastenliefde, vriendelijkheid en te gaan voor de dingen waar het in het leven echt om draait. Wat betekent kerst voor jou?

3 opmerkingen:

 1. Ook voor jullie hele fijne feestdagen gewenst, omringd door de mensen die je liefhebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lees pas net jouw Blog. We gaan elk jaar samen naar de Auvergne(Frankrijk). Daar wonen we 2 weken in een huis in een klein dorpje. Het is zo stil en mooi in de omgeving. Bergen en meestal sneeuw en zoveel rust! Eten is dan simpel, kaas, pate,wijn, brood. Lange wandelingen maken de kop leeg. Dat is voor ons kerst. Introspectie met een mooi woord. In NL is het voor ons zo'n gekkenhuis met al dat eten en kopen. In Frankrijk kent men ook geen tweede kerstdag en geen vuurwerk. We houden ook van de tevredenheid van de mensen. Zo anders dan hier. Nog een fijn en gezond 2013 toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klinkt ook goed zeg!

   Misschien een ideetje voor ons voor volgend jaar.
   Dank je wel!

   Verwijderen