Pagina's

vrijdag 23 november 2012

Goedkoop is...

soms duurkoop (en soms ook niet). 

Vandaag was ik bij de Sc.apino omdat er een aanbieding was waarbij het tweede paar schoenen 1 euro zou kosten. Natuurlijk geldt dat dan alleen voor schoenen waar een kaartje aan hangt. 

Manlief had eerder vandaag al rondgekeken en kwam er pas achter dat het niet voor alle schoenen gold, toen hij al bij de kassa stond. Het vreemde was dat dezelfde schoenen, maar dan 1 maat groter WEL die kaartjes hadden. De schoenen heeft hij maar achtergelaten.

Ik heb voor mezelf na mijn werk nog even gekeken of er wat voor me bij zat. De modellen waren hier en daar best leuk, maar wat een belabberde kwaliteit had een deel van de schoenen! Het was voor mij de vraag of die dingen het half jaar zouden halen en de matige kwaliteit maakte de schoenen ook zeker niet mooier. Liever koop ik dan 1 paar goede schoenen in de uitverkoop.


Hoe kritisch kijken jullie naar de kwaliteit als je iets met flinke korting koopt?5 opmerkingen:

 1. Toch wel. Want als ik iets na een korte tijd moet weggooien, dan vind ik dat toch duurkoop. Zonde! Dan geef ik liever wat meer uit. Fijne zaterdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik probeer afgeprijsde kwaliteits artikelen te vinden.En dan is het nog opletten of er in een kledingstuk bv geen vlek zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toch heb ik twee jaar jaar lang gelopen op laarzen die ik (als 2e paar) voor 1 euro kocht bij Scapino. Ook de andere laarsjes heb ik 2 jaar lang gedragen. Ik moet toegeven, het was inderdaad wel even zoeken, want de meeste laarzen zaten belabberd. Maar ik vond dat buitenkansje toch!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klinkt toch goed :-)
   Misschien volgende keer beter.

   Een aantal dingen waren ook gewoon niet mijn smaak.

   Verwijderen