Pagina's

vrijdag 29 juni 2012

speciaalvoer voor katten

In ons huishouden lopen 3 katten rond. 1 van hen heeft vanaf het eerste jaar last van blaasgruis en blaasontstekingen. 

We zijn al een paar keer met blaasgerelateerde problemen met hem bij de dierenarts geweest en hij krijgt dus ook strikt speciaal voer. Voer wat ik tot nu toe bij de dierenarts kocht: 5 kg voor 50 euro.

Via een tip op internet ben ik echter eens gaan zoeken naar andere opties. En die heb ik gevonden! 

Zooplus blijkt dergelijk voer (bijvoorbeeld Hill's Feline C/D) ook te hebben. Bij hen kost het een paar euro minder en daarvoor bezorgen ze het nog thuis ook. Verdere uitpluizerij bracht me op medicanimal. Met de 10 % welkomkorting (geldig tot 30-6-2012) kwam ik voor een 10 kg zak + een flesje Feliway van krap 20 euri (mijn andere kater sproeit in huis...) op iets meer dan 82 euro (voer is dan iets meer dan 62 euro), met gratis bezorging. Bij zooplus kost dit geheel samen 101,70 euro. Bij de dierenarts had dit waarschijnlijk minstens 125 euro gekost. 

Dus 20-43 euro bespaard door enkel en alleen een beetje te surfen...

Ik ben er blij mee! 

4 opmerkingen:

 1. Ik koop frontline combo (tegen vlooien en teken) bij de dierenarts. Voor 6 pipetjes betaal ik 35,00 euro. Bij de Welkoop betaal ik voor 3 pipetjes 25,00 euro.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je wel het goede voer besteld? Ik zie blaasgruisvoer alleen in zakken van 5 kg en die zijn duurder.
  Bij anti-niersteenvoer zie ik wel 10 kg zakken staan, voor iets boven de 60 euro.
  Heb zelf ook een blaasgruiskater, dus altijd op zoek naar betaalbaarder voer dat wel werkt uiteraard, want een dierenarts is ook zomaar weer 200 euro als het mis is.
  Tot voor kort verkocht mijn tuincentrum (intratuin) wel grote zakken voor ergens in de 60 euro, maar die heeft nu alleen nog maar de kleinere zakken die relatief veel duurder uitkomen. Scheelt mij ook weer 30 euro op maandbasis. Kleine zak 1,5 kg voor 17,50

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog even gecontroleerd, maar ik heb Hill's C/D besteld en dat zou toch echt tegen blaasgruis moeten zijn.

   Dank je voor de alertheid!

   Verwijderen
  2. bedankt voor de tip! Meteen opgeslagen!

   Verwijderen