Pagina's

vrijdag 18 november 2016

Buikgriep

Vannacht lag ik héérlijk te slapen tot ik geroepen werd door zoon rond een uur of drie. Hij had gespuugd en alles zat onder. Dus kind getroost, uit bed gehaald en een schoon pyjamaatje aangedaan. Het hele bed verschoond, vloerbedekking schoongepoetst en een groot knuffelbeest afgevoerd. Ondertussen voelde mijn maag ook een beetje wankel aan. Dus kind weer in bed, met voor de zekerheid een spuugbak naast zijn én mijn bed. 

Waren we net weer moeizaam in slaap gevallen, riep zoon me om vijf uur weer. Het arme schaap had de spuugbak halfvol gekregen. 

Toen is ie maar bij ons in bed gekropen. Ik geloof dat ik ergens nog een uurtje geslapen heb. Mensen mensen wat voelde ik me brak vanmorgen na die hele exercitie. En zoon was weer bijna helemaal fit. Dat vindt ik toch zo knap! 

Kind dus toch maar afgeleverd op school en zelf richting werk gesukkeld. 

Wat zal ik dit soort dagen NIET missen als ik niet meer werk ;-)

6 opmerkingen:

 1. Dat is niet niks zo'n nacht! Akelig zo'n buikvirus. Maar heerlijk voor je zoon dat hij daarna weer in een fris bedje kon stappen.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL alleen wilde hij na de tweede sessie alleen nog maar bij ons in bed. Gelukkig zonder verder ongelukken trouwens.
   Ik snapte het ook wel. Overgeven is zo naar.

   Verwijderen
 2. Oh, zo naar toch altijd, zo'n buikgriepje! Voor moeder en kind! Sterkte op je werk vandaag. Hopelijk word je niet door de school gebeld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Gelukkig ging het zowel met zoon als met mij best goed. We hebben allebei nog wel een wat wankele buik en we zijn niet zo fit, maar verder gaat het wel.
   Vanavond vroeg naar bed en hopelijk zijn we dan morgen ook weer fit.

   Verwijderen
 3. Beterschap!

  Ik bracht zoontje woensdag naar school, onderweg gaf hij aan niet zo lekker te worden en moest meneer overgeven, oudste zoontje wel naar school gebracht en jongste mee naar huis genomen. Eenmaal thuis had meneer al weer praatjes voor 10 was nog wel koortsig. Best raar hoe snel het kan gaan bij kinderen. Het ene moment ziek het andere moment kip lekker. Terwijl je als volwassene er dagen last van hebt...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei... ziek in de auto is echt helemaal niks.

   En inderdaad: zoon lijkt er ook weinig last van te hebben als hij een beetje ziek is. Echt ziek (dan wel gelijk met 40 graden koorts) is hij zelden.

   Verwijderen