Pagina's

donderdag 1 september 2016

Iemand nog interesse in schaatsen, fietstassen of een bakboek?

Het ruimen begint hier echt flinke vormen aan te nemen.

Ergens is er een knopje omgezet en ik vraag me inmiddels bij steeds meer dingen af waarom ik ze in vredesnaam nog heb (zoals een strijkijzer haha ;-) - heb ik een neiging tot doorslaan? mwah.....


Twee sets AGU fietstassen? Twee van die grote rugzakken voor een rugzak vakantie? Nóg een autoradio? Wat moeten we daar in vredesnaam in dit stadium van ons leven mee - zonder fietsen, wens tot rugzak- dan wel fietsvakantie en zeker zonder een gebrek aan autoradio's.


Bakboeken vol recepten met gluten en lactose, een set niet goed passende - maar verder nog hartstikke mooie - noren, een setje bokashi-emmers die ik niet meer gebruik en weet ik het niet. Ik ben er klaar mee. Nu is het alleen zaak om die dingen ook daadwerkelijk allemaal uit huis te verwijderen.


De kleine dingen gaan zo in een doos - hóp weg naar de kringloopwinkel. Bij sommige spullen (zoals de fietstassen, North Face rugzak, bokashi emmers en de noren) vind ik dat een beetje zonde, dus die gaan op Marktplaats.


Hoewel het in mijn hoofd opruimt, door deze knopen te hakken valt er in real life nog weinig verandering te zien in de garage.

Nou ja... oké.... een aantal dingen liggen nu op de vrieskist in plaats van in een kast....

De voor- en na foto's volgen nog als er daadwerkelijk iets te zien valt.Welke spullen laat jij makkelijk los - en welke niet?4 opmerkingen:

 1. Ik laat vrij makkelijk los. En ja ik heb wel behoefte aan een fietstas, kan je de MP link op je site zetten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yep! Gedaan in dit berichtje, maar misschien moet ik het maar standaard onderaan m'n blogje zetten.

   Verwijderen
 2. Nieuwe fase, andere spullen! Ik denk dat je ze snel kwijt bent.

  BeantwoordenVerwijderen