Helemaal hip met de Lidl

Winkelen was bij mij toch al geen hobby en met een kleuter in mijn kielzog vind ik het zeker niet leuker. Dus koop ik vrijwel alles online: van bananen tot kasten, van onderbroeken tot jassen - lang leve het internet!

Een poosje geleden ontdekte ik de webwinkel van de Lidl. Ik kocht er een bergje spijkerbroeken voor zoon (die volgens mij weer even een centimeter per maand groeit of zo...) en gelijk twee spijkerbroeken voor mezelf van 10 euro per stuk. 

Ik was vooraf een beetje sceptisch over pasvorm en uiterlijk, maar dat viel alles mee. 
Het model staat me goed en de taille is prettig hoog.
Extra leuk was het dat mijn (modebewuste) collega bij binnenkomst spontaan riep dat ik zo'n vreselijk leuke spijkerbroek aanhad. 

Da's altijd leuk om te horen, maar extra leuk als het ding zo betaalbaar was. Kortom: die webshop houden we in de gaten! 

Waar koop jij je kleding?

Reacties

  1. Meestal online, idd lekker makkelijk en ik heb geen dag verpest als ik niets vind. Normaal vind ik winkelen ook wel gezellig hoor, maar als ik echt wat moet hebben, vind ik meestal niets. Dus dat kan ik beter voor de gezelligheid doen dan voor de 'opbrengst'.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn favoriete winkel is Miss Etam. Ze hebben een model broek die perfect zit. Ik loop de winkel in, pak een broek en ga zonder passen naar huis. Af en toe hebben ze een aanbieding in deze broek en dan wil ik nog wel eens via internet bestellen maar alleen als het bezorgen gratis is. Verder koop ik geen kleding (schoenen) via internet. Ik ben lang en slank en moet het gewoon passen, vaak is het tekort aan benen en armen vandaar dat er zeker gepast moet worden. Schoenen koop ik al helemaal niet via internet, gewoon naar de winkel en passen.
    Wat koop ik dan wel via internet; huishoudelijke spullen, mobieltjes en toebehoren, onderdelen voor reparatie etc.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kleding is inderdaad lastiger om online te kopen dan andere dingen. Daar ben ik soms ook wel mee aan het modderen hoor.
      Handig om te weten wel model broek heel mooi zit.

      Verwijderen
  3. Ik heb een haat-liefde verhouding met online winkelen. Liever koop ik het in een echte winkel omdat dat me uiteindelijk het minste tijd kost (ja ik weet het, het klinkt raar, maar ik heb het vergeleken), maar toen ik tijdens zwangerschap en later ziekte thuis zat, was het online winkelen een uitkomst.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En wat natuurlijk extra leuk is van het compliment van je collega is dat jij weet dat je broek maar een tientje heeft gekost ;-)

      Verwijderen
    2. Live winkelen is ook prettiger, maar soms ook onhandiger (en soms ook weer handiger ;-)). Het is in ieder geval fijn dat er de optie van online winkelen is.

      Haha en dat die broek een tientje kostte zeg ik er dan gelijk bij. Dát kan ik dan weer niet laten.

      Verwijderen
  4. Ik koop graag hardloopkleding bij de Lidl en wist niet dat ze een webshop hadden! Bedankt voor de tip.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  5. graag online! met dochter winkelen is een ramp omdat zij en ik beide binnen 5 minuten geirriteerd en overprikkeld zijn ;) slchte combi (als ze echt iets zou moeten passen dan gaan we echt alelen naar die winkel.. gezellig shoppen is niets voor ons.. :p) kiabi, wehkamp, zalando, h&m, scapino etc.. :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een hele goede reden om online te shoppen vind ik.
      Kiabi kende ik nog niet trouwens.

      Verwijderen
  6. uhmm als ik heel eerlijk ben koop ik mijn schoenen ontzettend duur ( ik heb maat 34 :) ) maar mijn kleding altijd (op ondergoed na ) bij de kringloop .... nav mijn opleiding in de mode weet ik een beetje wat mij staat en wat IN is . en bij ons heeft de kringloop vaak korting op bepaalde kleuren . en het scheelt mij niet alleen tijd (omdat ik maar naar 1 winkel hoef) maar uiteraard ook geld zodat ik mijn schoenen kan blijven kopen

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Stuur een bericht

Populaire posts