Een webshop voor de boodschappen

Het valt me op dat steeds meer 'gewone' winkels een webshop hebben naast een fysieke winkel. Zaken als het Kruidvat, de Lidl (voor non-food) en natuurlijk AH (maar dat is een gouwe - ouwe) bezorgen allemaal thuis.

En ik moet zeggen dat ik daar ontzettend blij mee ben. In plaats van een halve middag kost het me dan alleen de tijd voor het bestellen, zonder gezeul, zonder een ritje van twintig tot veertig kilometer en zonder gedoe in de winkel met een kleuter die het winkelen na precies 3 minuten zat is en zonder aanbiedingen die op zijn en zo. En als je genoeg bestelt, dan vervallen de bezorgkosten vaak ook nog.

En dus bestelde ik vandaag bij het kruidvat luierbroekjes, vitamine D, wasmiddel (zo'n fout flink geurend middel, maar alles is op en de eerder bij Appie bestelde Klok werd nooit geleverd en ik MOET wassen draaien), soda en wc-papier. Vrijwel alles was in de aanbieding en heb ik dus maar gelijk in het groot ingeslagen. Fijn hoor, als je korting krijgt op spullen die je toch nodig hebt. Bijna twintig euro ging eraf, op dingen die ik sowieso toch moest hebben.

Zoiets, maar dan vloeibaar....


Morgen moet de boel binnenkomen. Ik kan niet wachten tot het wasmiddel er is!
Hopelijk ruikt het niet te erg.


Welk wasmiddel gebruik jij?
Reacties

 1. had pas wasmiddel van de Lidl geprobeerd maar die ruikt na t drogen niet zo lekker meer...geef mij maar robijn....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eerlijk gezegd: ik maak er maar weinig gebruik van! Dat hoeft ook niet, ik kom bijna dagelijks langs de winkels als ik naar school fiets.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb zelf ook flink ingeslagen bij de AH. Alles wat ik normaal ook gebruik, nu twee voor de prijs van 1 en mijn voorraad kast is fijn gevuld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijne acties zijn er inderdaad bij de Appie. Ook van onze favorieten waren er een aantal artikelen 1+1gratis. Altijd fijn!

   Verwijderen
 4. Brr online bestellen en dan uren verplicht thuisblijven omdat ze het komen brengen. Mij niet gezien. Ik fiets lekker 10 km heen en terug, cross in 30 minuten door de lidl en de aldi, soms voor een aanbieding naar de ah. Ik ga steevast vrijdagmiddag om kwart voor twaalf van huis en ben zelden na half twee terug.
  Nu het zo heet is neem mijn man eens per vier weken vlees, brood en ijs mee, wanneer hij uit zijn werk langs de supermartkt komt.
  Ik gebruik poeder van de DM in duitsland. En in de kleren gaat een paar druppels robijn wasverzachter, de blauwe. Waar ik ongeveer 3 liter van gebruik in 2 jaar.
  Eens per vier maanden rij ik een uurtje heen en terug, koop ik vele noten, zaden, wat drank en allerlei dingen zonder nare zoetstoffen, kleurstoffen en smaakversterkers, vrijwel alles biologisch en goedkoper dan in nederland. Dan loop ik ook de dm in en koop er deo, zeep, waspoeder, sanitairreiniger, tandenborstels, scheermesjes, shampoo en wat al niet meer. Met zonder fosfaten, minerale oliemeuk en met biologische planten erin. De scheermessen zijn standaard 6 euro goedkoper dan een mooie aanbieding in nederland. En de shampoo.. Voor iets meer dan twee euro kunnen we 6 maanden vooruit.

  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik nog eens in Duitsland kom ga ik toch ook eens snuffelen bij de DM. Koop je daar ook de zaden en noten?

   Bij de AH kun je bij ons kiezen op welke dag ze bezorgen. De bezorgtijd is vrijwel altijd gelijk: 's morgens rond achten, nog voor het vertrek naar school. Ik vind het werkelijk ideaal. Doen we niet open, dan zetten ze de doos voor de deur.

   Veel andere pakjes laat ik tegenwoordig bezorgen bij zo'n pick-up point. Da's dan zoon ophalen, langs pick-up point rijden (kom ik langs) en terug naar huis.

   Verwijderen

Een reactie posten

Stuur een bericht

Populaire posts