Pagina's

zondag 28 augustus 2016

Toch nog een bootje

Zoals ik een echte landrot ben is de man een echte waterrat. Hij zwemt als een vis en is dol op alles wat vaart. En dus kwam er toch nog een bootje deze zomer. Een opblaasgeval met een motortje. De man is er helemaal gelukkig mee en zoon vond het ook helemaal fantastisch.

Mij doe je eerlijk gezegd geen plezier met een vaartochtje. Vaste grond onder de voeten vind ik veel prettiger. Hoewel ik best eens mee wil voor de gezelligheid zit ik liever gewoon aan de kant op een kleedje of slechts met mijn voeten in zee.

Da's dan mooi: kunnen de mannen samen op vaartocht en dan pas ik wel op de koelbox of zo... Heerlijk zittend met mijn e-reader, onder een parasolletje... Ik zie me helemaal zitten, net zoals de man zichzelf helemaal ziet varen.

Iedereen blij.

Toch nog even een foto vanaf het water. Want bij het uitproberen ging ik natuurlijk mee.

Varen in de haven van Veere

Genieten jullie ook nog even van het mooie weer?
4 opmerkingen:

 1. Oh, dat herken ik, zeg! Manlief is hier ook een echte waterrrat, en ik helemaal niet! Als we ergens heen gaan, ziet ie meteen ook allemaal mogelijkheden: "Kijk, daar kun je leuk kanoen!" of "Zullen we op zeilcursus?". En het eerste wat ik dan denk is: oh nee! Af en toe in een bootje vind ik ook wel leuk hoor, maar dan snel weer aan wal. Aan de waterkant vind ik dan wel weer leuk. Helaas voor hem zijn de kinderen ook niet zo happig (en een beetje geluk voor mij). Maar voor hem is het wel sneu.
  Groetjes, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, heerlijk! Voor je man en zoon dan :) Maar als die blij zijn... he.
  Vind bootje varen wel leuk maar als we weer aan land zijn, zit ik altijd nog uren na te deinen. Zonder alcohol.
  Geniet nog lekker van het fijne weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil wel mee hoor! Mijn groot- en ouders hadden een boot, dus elke weekend en 6 weken in de zomer verbleven we daar. Zeilen en zwemmen vind ik nog steeds heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind voor allebei wel wat te zeggen. Die foto ziet er in ieder geval jaloersmakend lekker uit. :-)

  BeantwoordenVerwijderen