Pagina's

woensdag 31 augustus 2016

Opruimactie: het naaimandje

Vandaag een kleine opruimactie: het naaimandje. Ondanks dat het een heel klein mandje is, zitten er toch veel dingen in die ik niet gebruik en waarschijnlijk ook nooit ga gebruiken.

Ik naai namelijk niet / nauwelijks. Misschien dat ik eens een gat in een trui stop, een knoop aannaai of een heel enkele keer een elastiek vervang, maar dan heb je het wel gehad. Op kapotte jongensbroeken lijm ik een ander stuk spijkerstof (en zeer kundig, al zeg ik het zelf) en verder gaat alle kleding die kapot is gewoon weg. 
Misschien niet heel consuminderig, maar voor iemand die geen tijd, zin en vooral kundigheid heeft om te naaien wel heel praktisch. 

Goed... naaisters onder ons: kijk en huiver ;-)

Naaimandje vóór de opruimactie
Dit gaat wegDit mag blijven
Naaimandje na de opruimactie


Als ik nou mijn andere lapjes spijkerstof en de textiellijm tegenkom, dan kunnen die mooi in het naaimandje erbij. 

Hoe ziet jouw naaimandje eruit?

4 opmerkingen:

 1. Ik heb een goed gevulde naaimand. Ik hou er dan ook van om te naaien en handwerken. Maar hij is wel veel beperkter dan vroeger. Vroeger had ik massa's werkjes die half af waren. Nu nog maar een paar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb wel interesse in een handleiding voor zeer kundig een stukje spijkerstof op een kapotte broek lijmen... Misschien kan je dat eens laten zien? Je lijmt dat gewoon met textiellijm, begrijp ik?
  groeten, Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Wietske, Ik zal bij de volgende lijmactie (binnenkort) wat foto's en een beschrijving maken en dit plaatsen.

   Verwijderen
  2. Leuk!!
   groeten, Wietske

   Verwijderen