Pagina's

dinsdag 30 augustus 2016

Geen zin

Vandaag is het de eerste werkdag na de zomervakantie. Deze vakantie was veel te snel weer voorbij naar mijn zin. Op die eerste werkdag is er dan ook gelijk een lange vergadering, een berg mailtjes in de inbox en knelpunten die opgelost moeten worden.

De telefoon en ipad zitten in de lader en de werktas staat klaar. Nou moet alleen mijn brein nog even omschakelen van vakantie- naar werkstand.

Als ik eenmaal bezig ben zal het wel weer gaan, maar vooralsnog heb ik geen zin....


Hoe vond / vind jij de eerste werkdag na de vakantie?

8 opmerkingen:

 1. Vandaag is ook mijn eerste werkdag na de vakantie. Het is nog heel erg ver van mijn bed. Het kantoorleven is niets iets waar ik me op verheug. Het beviel me wel zoals het was.
  Ik wens je succes. En aftellen naar de volgende vakantie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gisteren nog vrij geweest , maar wel even op het werk geweest zodat mijn collega even haar jongste voor de eerste keer naar de basisschool kon brengen. Straks weer mijn eigen groepje draaien en ik heb er zo'n zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gisteren nog vrij geweest , maar wel even op het werk geweest zodat mijn collega even haar jongste voor de eerste keer naar de basisschool kon brengen. Straks weer mijn eigen groepje draaien en ik heb er zo'n zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hetzelfde gevoel als jij, denk ik. Hier ook een berg e-mails, afspraken waar ik helemaal geen zin in heb, alles weer strak op tijd vanwege werk, kinderen, sporttrainingen bleh, ik kan er nog niet aan wennen. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat strak op tijd volgt nog (volgende week) - daar zie ik ook wel tegenop...

   Verwijderen
 5. Ik werk vanuit huis, en ik vond het fijn omdat het weer rustig was in huis.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klinkt fijn en relaxt :-)
   Geniet ervan!

   Verwijderen
 6. Mijn eerste werkdag viel samen met de eerste schooldag van mijn kinderen. Ik was eigenlijk meer bezig met het feit dat de kinderen naar school moesten dan dat ik terug aan het werk moest. De dag erna had ik al terug een vrije dag en was hier toch wel blij mee. Het zal terug wennen worden aan de ochtendrush...

  BeantwoordenVerwijderen