Pagina's

dinsdag 23 augustus 2016

De webshop van lidl

Misschien loop ik wat achter, maar deze week kwam ik erachter dat de Lidl een webshop heeft. Het bespaarde me een expeditie naar de winkel. In plaats daarvan bestelde ik vanaf de bank.


Het fijne is dat je ook vooruit kunt bestellen voor aanbiedingen die nog moeten komen. Ik heb gelijk een stapel kinderkleding besteld. Zoon schiet opeens weer een paar centimeter omhoog en alles wordt (alweer) te kort. Ergens ook wel fijn, want dat scheelt me de reparatie van een bergje spijkerbroeken ;-)

Aangezien ik zo suf was om mijn beide (fijne) pyjamabroeken als verfbroek te gebruiken heb ik ook gelijk maar twee pyjamasetjes vooruit gekocht, kijk deze. 

Wist jij dat de lidl een webshop had?
Wat vind je ervan?

6 opmerkingen:

 1. Nee, dat wist ik niet! Wat handig! Bedankt voor de tip :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat wist ik zeker. Ik heb al besteld en het is me goed bevallen. De aanbiedingen in de winkel liep ik altijd mis en dat hoeft nu niet meer.

  Bij mij duurde het iets langer voor de spullen thuis bezorgd konden worden en als tegemoetkoming voor het ongemak heb ik een tegoedbon gekregen, erg netjes.

  N.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pas op dat je de goede maten besteld want terug sturen is een ramp.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de toevoeging! Kun je het niet naar de winkel brengen? Overigens heb ik als het goed is alleen dingen besteld die echt passen / net iets te groot zijn voor zoon, dus ik hoop niet te hoeven ruilen.

   Verwijderen
 4. Handig! Daar ga ik zeker eens naar kijken. We hebben namelijk laatst boodschappen gedaan bij de Lidl, maar misten toch een paar producten die we bij onze vorige supermarkt wel hadden. Misschien dat die via de webshop wel te bestellen zijn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb alleen non-food aanbiedingen gezien in hun webshop. Het zou wel handig zijn als ze ook voeding bezorgden trouwens...

   Verwijderen