Pagina's

donderdag 16 juni 2016

Nog één dag....

En dan hebben we de schoolreis ook weer gehad.
Hopelijk draait ook zoon zijn humeur en luistervermogen weer bij, want dat was heel de week al pet.

Vanavond bracht ik een boos jongetje naar bed. Hij was boos omdat het zo'n rommelige week was met alle dagen anders dan anders (twee dagen les van een stagiaire, één dag vrij en morgen dan schoolreis). Een rotweek noemde hij het en boos verkondigde hij, dat hij ook niet mee wilde op schoolreis.

'Oh' zei ik verbaast. 'Ik dacht dat je zo graag op schoolreis wilde?" Dat was ook zo volgens zoon, maar door die rommelige week had hij daar ook niet zo'n zin meer in. Eigenlijk wilde hij gewoon een rustige dag thuis zonder iets.

Ik gaf hem nog maar eens een knuffel. Van die rommelige weken zijn soms ook gewoon vervelend. Óók als er leuke dingen bij zitten.

Overigens verloopt mijn week net zo rommelig als die van hem, met werkdagen die verschoven moesten worden en allerlei ander gedoe met de garage, slecht slapen / vroeg wakker en dus ook die vrije dag van zoon met daarna de schoolreis.

Nog één dag en dan is het weer gewoon weekeinde.

Ik kijk er erg naar uit!


Hoe is jouw week?

4 opmerkingen:

 1. Onze week was druk en chaotisch, gevelwerkzaamheden dus vreemd volk over de vloer. Kinderen ook nog 2 Studiedagen die totaal niet uit kwamen. Oudste Zoontje die een dans voorstelling moest geven op school terwijl hij niet van dansen houd. Door alle anders dan anders dingen oudste zoontje die regelmatig explodeerd. Ook wij zijn toe aan het weekend. En de kinderen zijn stiekem ook al toe aan de vakantie alleen wil ik daar nog niet aan denken, 6 weken vind ik gewoon te lang.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jouw week klinkt nog erger dan die van mij... Een fijn weekeinde gewenst alvast!
   Zelf kan ik niet wachten tot het vakantie is!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Haha, ja ik ook!
   Ben ook wel klaar met de chaotische week. Volgende week is trouwens ook weer een rommelige week, maar goed....

   Verwijderen