Pagina's

maandag 27 juni 2016

Een dagje zonder zorgen

Gisteren had ik een bijzonder uitje: samen met twee andere vrouwen, die ik niet persoonlijk kende, organiseerde ik een verjaardagsuitje voor een gezamenlijke vriendin.

Het was geen groots opgezet evenement: samen taart eten, yoga doen, een eind wandelen door een prachtig natuurgebied, samen iets maken van schelpen en zand en daarna uit eten.


De grote en de kleine man genoten ondertussen van een bezoek aan een leuke speeltuin, pannenkoeken en een extra lange badder- en voorleessessie.


Ik moet zeggen dat het erg fijn was om zo'n dagje even alleen maar bezig zijn met ontspannende dingen, zonder de zorg voor kind, kat of huis.


Zo'n dagje zou ik best eens vaker willen hebben!


Hoe vaak ga jij zonder je gezin op stap?  


3 opmerkingen:

 1. Ik ga op zondag vaak in mijn eentje naar de kerk! Telt dat ook?

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Laatst was ik een uurtje bij de kunstuitleen om nieuwe schilderijen uit te zoeken voor op het werk. Het was maar een uurtje, maar ik voelde me even helemaal vrij van alles, even niemand die beslag op me legde. Dat ik daar al tevreden mee was, geeft wel aan dat zoiets normaal niet vaak voorkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nooit. Kan niet want ik ben mantelzorger voor mijn gehandicapte kind. Als kind uit school komt moet ik thuis zijn. En als kind op school zit, zit ik op mijn werk.

  BeantwoordenVerwijderen