Pagina's

vrijdag 6 mei 2016

Sporten op vakantie

Met alle goede voornemens ben ik op vakantie alvast maar begonnen om wat meer te bewegen. De mindfulnessapp slaapt ondertussen op mijn telefoon, maar dat komt wel weer als we terug zijn. Deze vakantie is ontspannen genoeg, dus daar hoeft geen 'bodyscan' aan te worden toegevoegd.

Wat doen we dan wel aan sport en ontspanning?

Nou... wandelen, als een zotte op het springkussen springen met zoon(dat is erg leuk kan ik melden), baantjes trekken in het buitenzwembad, nog meer wandelen, zoon een beetje rondsjouwen en over stapels boomstammen heenklimmen.

Eigenlijk kun je als ouder goed aan je beweging komen als je een beetje leuk meedoet in de speeltuin. Het is jammer dat speeltuinen zich niet ook richten op volwassenen. Ik zie wel wat in een trainingsbaan om de speeltuin heen, maar speeltoestellen voor volwassenen zouden volgens mij ook best een hit kunnen zijn (zoals héle grote schommels of zo :-))

In de speeltuin met het hele gezin


Speel(de) jij wel eens mee in de speeltuin?En waarom wel / niet?

3 opmerkingen:

 1. Ik schommelde wel graag mee. Maar daar bleef het denk ik wel bij. Ze zouden eigenlijk ook wel leuke fitnessapparaten als speeltuig voor volwassenen er bij kunnen zetten.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja zeker, als het lichamelijk gaat kun je mij vinden op het klimrek en schommel samen met de kinderen, bij ons in het park hebben ze een bewegings parcours uit gezet voor volwassenen met fitnes apparaten. Als je het aan gegeven rondje wandelt kom je ze allemaal tegen. Erg gevarieerd van een simpele rek stok tot een crosstrainer wel toegegeven het is allemaal erg log want het moet wel buiten staan in weer en wind. Zelf heb ik er nog nooit gebruik van gemaakt maar ik zie regelmatig mensen het wel doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goed idee; zo'n lekkere schommel of een wipwap. Eigenlijk is bewegen dan heel speels en natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen