Pagina's

woensdag 4 mei 2016

Eenvoudig genieten

Wat ik zo leuk vind aan ons gezin is dat we in principe weinig nodig hebben om te kunnen genieten. Oké... een week je weg in een vakantiehuisje is natuurlijk wel echt luxe, maar toen we nog minder geld hadden vonden we een weekje in een kleine, oude stacaravan met de kerst (in de sneeuw, achter een boerenschuur met allemaal loeiende koeien op de achtergrond :-)) of een fietsvakantie met tent (op natuurcampings, in de the middle of nowhere) ook leuk.

's Morgens al een rondje speeltuin doen en dan samen met zoon dol doen op het luchtkussen, met zijn allen een wandeling maken, boodschappen doen en daar gezellig bij treuzelen, picknicken op de hei (erg mooi, de Campina), luisteren naar kikkers, kijken naar wat we zoal tegenkomen (onder andere: kalfjes, paarden, een aspergeteler met een volautomatisch schilapparaat, hondjes, een fiat Barchetta-club, een zwembadmeneer die het zwembad zwemklaar maakt, zand, takken en weet ik het wat allemaal nog meer) en 's avonds op de bank naar de vogels en voetballende man en zoon luisteren.

Verder koken we redelijk uitgebreid en doen we weinig spannends.


Niks bijzonders dus. Maar sjonge jonge, wat is dit genieten!


Hoe ziet een vakantie voor jou eruit?Even wat foto's van de laatste wandeling.

Ik waande me bijna in Afrika met dit landschap...
De Campina


Moerassig mooi


4 opmerkingen:

 1. Mooi weer, zo te zien!
  Het is een cliché, maar wel waar: het zijn de kleine dingen die onbetaalbaar blijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gewoon een lekkere rustige omgeving, met zo vaak als het kan een mooie lange wandeling in de natuur. Vakantie ten top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gewoon een lekkere rustige omgeving, met zo vaak als het kan een mooie lange wandeling in de natuur. Vakantie ten top!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fietsen, Vorig jaar over de campina ook. En dan kamperen of bij een vriend slapen (gezellig!) of, toppunt van luxe en gastvrij onthaal, vriendenopdefietes adres.
  Rustig fietsen, onderweg een bakkertje, aan het eind een lokaal biertje zoeken.
  Overal zie je mooie, lieven of heerlijke dingen als je fietst of wandelt. :-D

  BeantwoordenVerwijderen