Pagina's

zondag 17 april 2016

Wat een week...

Het was me hier het weekje wel zeg. Ik ging bij twee scholen langs om te kijken of zij een goede optie waren voor zoon. Ondertussen bleek de huidige school opeens toch actie te ondernemen tegen de te grote kleutergroep en ging ik dus ook nog maar eens op de school van zoon praten.

Tussendoor kopieerden we ons volledige adoptiedossier (een heel boekwerk) zodat deze opgestuurd kon worden (twee cartridges gingen eraan op: een bereklus!), moest zoon om een prik, maakten we de man zijn btw aangifte klaar (ook een grote klus) en zette de man een juridisch traject in werking tegen een wanbetaler - wat ook wel even wat met ons deed / doet. Want besparen op een euro voelt toch als nutteloos als iemand een rekening van een paar duizend euro doodleuk niet betaald.

Ondertussen gingen de gewone dingen zoals werk, huishouden en het kopen van een grasmaaimachine ook gewoon door en vonden we zelfs nog tijd om gezellig met het hele gezin een mooie wandeling te maken en op verjaardagsvisite te gaan.

Na een dergelijke week merk ik dat ik wat lastiger in de ontspanningsmodus kom. We doen wel rustig aan, maar mijn geest blijft nog even doorsjezen.Hoe was jouw week?
En ben jij goed in het omschakelen van druk naar rustig?2 opmerkingen:

  1. Och nee.. voor geen meter! Daar heb ik juist de allergrootste moeite mee.. :o( Maar met een boek, breiwerk of wandeling buiten in de natuur kom ik al wel een heel eind. Maar om ook een antwoord op je eerste vraag te geven: niet veel anders dan die van jou.. ;o)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Boek en wandeling helpen hier ook een eindje in de goede richting. Succes met deze week! Hopelijk is het deze week zowel bij jou als bij mij rustiger ;-)

      Verwijderen