Pagina's

woensdag 27 april 2016

Oranje onderbroeken

Waar ik koningsdag / koninginnedag voor mij altijd bestond uit de vrijmarkt zit ik sinds de komst van zoon met het erbij horende partijtje opgescheept.

Zoon heeft het al ruim een week over koningsdag en dat we ook oranje vlaggetjes moeten (sorry... niet dus) en of we even naar de koning kunnen gaan kijken - als in op bezoek gaan.

Gelukkig voor hem (en pech voor mij) hebben ze hier een heel programma op het dorp - als vervanging voor het bezoekje aan de koning. Als het droog is gaan we 's morgens naar de kinderspelen. Zoon mag zijn oranje diadeem op en ik neem de oranje opblaasbare kroon.

Zoon snapte verder de link niet tussen het feestje en de kleur oranje en wilde gewoon mooie kleding aan geloof ik.

Nou ja... we zien wel.
Desnoods heeft zoon nog een oranje onderbroek....

Voor het feestje van de koning


En 's middags... gaan we gewoon alsnog naar de vrijmarkt.Wat ga jij doen vandaag?
En draag je daar oranje bij?

1 opmerking:

  1. Met een oranje boxershort kan de dag niet meer stuk. Die hebben de mannen hier ook van het wk.
    In ons dorp zijn de dingen als kinderspelen, optocht etc al jaren geschrapt. Wel is er vrijmarkt, dochter heeft vanmorgen twee uurtjes speelgoed verkocht. Het was erg koud maar gelukkig wel droog. Om 10 uur wilde ze weer naar huis en was ze na aftrek van twee aankoopjes EUR 3,50 en een ervaring rijker. We hebben nog nooit spulletjes verkocht (ik ook niet als kind). Zoon wilde het nooit en dochter wel eens maar toen gingen we op stap in Amsterdam (we wonen daar 10 minuten vandaan). Thuis warme thee en een oranje tompoes en toen was het goed.
    Nic

    BeantwoordenVerwijderen