Pagina's

zaterdag 30 april 2016

Bestelling Iherb binnen

Zo'n twee weken geleden berichtte ik over mijn bestelling bij Iherb. Ik kocht overzee een pot vitaminepillen van Solgar en een klein doosje eyeliner (want tja... gewoon zin om me af en toe toch een ietsje op te kunnen maken)

En het is binnen!! Op zich is dit geen verrassing, maar bestellingen van overzee vind ik altijd wat spannender dan verzendingen binnen Nederland. Gewoon het idee dat zo'n pakje van zo ver weg komt.

Omdat ik onder de 22 euro (ex. verzendkosten) ben gebleven kostte het me geen extra inklaringskosten. En dus ben ik een spekkoper met mijn grote pot Solgar die me minder kost dan wat er in Nederland voor de helft ervan wordt gevraagd.

Voor een vergelijkbare pot Solgar met de helft van de inhoud (120 stuks) betaal ik in Nederland namelijk zo 22,50 euro. Bij Iherb betaal ik krap 19 euro voor een pot die twee keer zo groot is en het kost me maar een fractie van de verzendkosten meer om het naar Nederland te laten verschepen. Tel uit je winst....


Mocht je geĆÆnteresseerd zijn, dan is het leuk als je mijn link naar Iherb gebruikt. Je krijgt dan 5 dollar korting op je eerste order.

En nee... geen aandelen - maar wel echt fan van deze site.

Ik kon me dan ook niet inhouden en heb een goede visolie voor zoon besteld en badschuim die fantastisch zou moeten bubbelen. Ik ben benieuwd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten