Pagina's

zondag 28 februari 2016

Tijd tekort

Als werkende moeder met een man met een eigen bedrijf is tijd een schaars goed. En dan bedoel ik tijd die ik vrij in kan delen en waarbij ik mijn eigen gedachtenlijnen helemaal uit kan denken. 

Terwijl ik dit schrijf op mijn 'uitslaapochtend' staat zoon alweer op de slaapkamerdeur te kloppen en bedenk ik me dat mijn ouders net gebeld hebben om te zeggen dat ze komen lunchen. OH en OEPS! Ik MOET vandaag alle paperassen voor de adoptieprocedure nalopen, kopiëren en scannen zodat ze morgen aangetekend verstuurd kunnen worden. 

Of nee (even een positieve herformulering)...  zoon wil aandacht EN ik wil de adoptiepapieren op orde maken EN mijn ouders komen lunchen EN ik wil een blog schrijven. Komt er inspiratie vanuit het EN- denken....? Uhm.... 


.
.. volgens mij moet ik gewoon als de sodeju opstaan en de papieren in orde brengen. Met een beetje mazzel ben ik daarmee om 10.30 uur klaar, dan kan ik bij de fruithap een spelletje doen met zoon en het blog is bij dezen geschreven... ;-)


Iedereen een fantastisch mooie dag gewenst met ruimte voor alle wensen en doelen!

4 opmerkingen:

 1. Succes met alles! en jij ook een mooie dag gewenst.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel! Het lukt aardig met alle plannen. In ieder geval is de boel klaar voor de lunch en was / is er tijd voor zoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop dat jullie een heerlijke lunch hebben gehad inmiddels!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! gezellig en lekker :-)
   Al met al is het aardig gelukt om alles te doen wat ik wilde. Soms is het een kwestie van gelijk in actie schieten...

   Verwijderen