Pagina's

donderdag 20 augustus 2015

Soms zit het mee en soms....

laat je als je 's avonds net wilt gaan zitten een pak tomatensap in de hal op de grond pletteren van 2 meter hoogte...

Ik had gisteravond echt even zin om erbij te gaan zitten grienen. Wat spat dát gigantisch in het rond zeg...
Vier deuren, deurposten, plinten, de muren (met granol..) schoenenplanken (boven én onderkant - hoe kan dat?), schoenen, de vloer en ikzelf. Alles zat onder de tomatensap. En tot een behoorlijke hoogte ook.

Alles bij elkaar was het gelukkig in een ruim half uurtje weer opgeruimd, maar toen had ik geen zin meer om nog een stukje te schrijven. En ik had al zo'n rotdag met een lunch die helemaal verkeerd viel (lees: uren buikpijn en lijkwit op de bank). Al met al geen soepel lopende dag.

Ken je dat soort dagen? 

Ik ben trouwens al lang blij als er geen bloed bij vloeit, er geen bijzonder dure dingen kapot gaan en er geen ziekenhuisopnames in voorkomen. Sommige dagen zijn gewoon nog rottiger dan andere zullen we maar zeggen. Dit was een medium rotdag. 

Gelukkig liepen de dingen vandaag beter.

Morgen taarten bakken voor de man zijn verjaardag (mijn befaamde cheesecake en een cake die ik opleuk met een chocoladelaag en versiering). Alles niet te moeilijk, want zowel de keukenmachine als de weegschaal zijn er deze week mee opgehouden. 
Stomme elektrische apparaten.... en lang leve de maatbekers met aanduiding voor meel en suiker!

Maar al met al voel ik me toch onthand zonder weegschaal en keukenmachine.

7 opmerkingen:

 1. Ah getverderrie, wat rot voor je zeg! Je hebt van die dagen... :-/
  Bizar hoe veel vloeistof eigenlijk is als het omvalt! Lijkt veel minder in een pak he.
  Ziek na de lunch had ik ook een aantal keer. Blijkt van avocado en kokos te komen. Zo stom want die dingen moeten supergezond wezen. Duurde ook effe voor ik er achter was. Succes met de feestvoorbereidingen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik geef de cashewnoten de schuld. Een beetje kan ik wel eten, maar een berg van die dingen bij de rijst is kennelijk een no-go. Verder zaten er namelijk gen nieuwe dingen in het eten (oh... behalve een kant en klaar woksausje... dat kan het ook nog zijn). Nou ja... het is gelukkig weer over. De cashewnoten doe ik maar evn niet meer over de rijst en dat kant en klaarspul wilde ik sowieso toch niet meer kopen.

   Het rondspatten van die tomatensap was echt bizar. Wat een bereik... Eigenlijk foto's waard :-)) maar daar was ik even niet mee bezig..

   Verwijderen
 2. Oh, dat is ook echt vervelend! Zeker als je net wilt gaan zitten. Moet je weer aan het werk... Gelukkig dat de dag er na beter was!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Balen zeg! Dat soort dagen komen me inderdaad bekend voor. En soms zie je het gewoon gebeuren en ben je niet meer in staat er iets aan te doen. Dan denk ik maar aan wat mijn vader altijd roept: 'Ook dit gaat voorbij'.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zeg altijd: als je het over een jaar niet meer weet, dan is het niet echt erg.

   Verwijderen
 4. Oh getver dat is toch zo derrie tomaten spul.. gekke is dat je dagen later alsnog spetters en spatters op muren ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kwam inderdaad nog wat spetters tegen en ik vrees dat de granol hier en daar toch een likje wit moet krijgen. Het meeste is er gelukkig wel af. Wat een derrie is het inderdaad.

   Verwijderen