Pagina's

zondag 12 juli 2015

En nog maar eens een feestje...

Wat een feestbeesten zijn wij he..? Vandaag kwam de andere helft van de familie. We deden alleen koffie met taart en lunch en zo. Dus wat ons betreft een makkie zo zonder avondeten erbij. 

Ik bakte 's morgens nog even een cheesecake (zonder bodem, met slagroom en aardbeien - jammer genoeg ging hij schoon op ;-)) en de man maakte kippensoep met een rest biologische kip uit de vriezer. Afbakbroodjes, kaas, vleeswaren en salade erbij en nog een berg broodbeleg van het kinderfeestje. Ik zal blij zijn als al die hagelslag op is. 

Vanavond aten we bovenstaande nog een keer, minus de hagelslag. We worden nog goed met restjes ;-) en dan is het even klaar met de feestjes (voor een week of twee en dan ben ik aan de beurt).

Of nee... er is nog een feestje op school, maar misschien slaan we die wel gewoon over.
In het drukke programma voor de zomer hebben ze namelijk nog wat extra schooldagen ingelast voor festiviteiten... Hardstikke leuk allemaal, maar de kinderen zijn volgens mij al moe van de 'gewone' schoolweek, zo vlak voor de zomervakantie. En met zoon zijn verjaardag midden in de afsluitende weken en het opbouwen bij de gastouder is het wel erg veel allemaal. 


Hoe vier jij verjaardagen?
En sla je wel eens bewust een leuke activiteit over voor de rust?

1 opmerking:

  1. Wij vieren verjaardagen eigenlijk alleen nog met het eigen gezin. Iedereen woont ver weg en dit werkt het beste.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen