Pagina's

zondag 19 juli 2015

Kamperen aan zee

Het is toch wat... gaan we gewoonlijk altijd voor een schijntje op vakantie, dit jaar zitten we precies één week in zo'n klaargezette tent voor ruim 600 euro. Ik vind het nogal wat, maar ben er toch blij mee.

We wilden gewoon met minimaal gedoe op een camping aan zee. En dan niet op een rustige camping in the middle of nowhere (want daar zitten we het hele jaar al), maar ergens waar er nog iets leuks in de buurt te doen is als het een week giet van de regen. De camping moest ook nog leuk zijn voor ons alledrie, enigszins betaalbaar (voor het hoogseizoen dan) en er moest een dak boven ons hoofd klaarstaan. 
Tja... en nou zitten we op camping 'Bakkum'. Minder consuminderig kan geloof ik niet. 


kamperen aan zee
Hoewel... de andere optie was om op de valreep nog even een camper te kopen. Er stonden er genoeg te koop (kennelijk is dit het goede seizoen om een camper te kopen - onthouden!), maar toch maar even niet. De man had het nog over het kopen van een tent (en dan kamperen), maar dat viel voor mij ook onder het kopje 'gedoe' zeker omdat ik ons dat geen jaren zie doen en er geen tentenzaak in de buurt zit.  

Nee... dit jaar geven we ons hele vakantiebudget gewoon in één week uit. 

En dan begin ik de week na de vakantie alvast met de voorbereidingen voor de vakantie van volgend jaar. Want daar liep het deze keer een beetje op spaak.


Gaan jullie prijsbewust op vakantie?6 opmerkingen:

 1. Ik ben zelf een aantal keer op bezoek geweest bij vrienden in Bakkum en het is daar erg leuk. Druk maar leuk. Mooi strand, wel een stukje door de duinen voor je er bent. Heel veel kinderen en kindvriendelijk.
  Wij gaan zelf niet kamperen. Toevallig zijn we net terug van twee weken Kreta. Wel aan het strand maar dan iets anders ;)
  Toch zoek in december wel naar een goede deal. We hebben best een wensenlijstje ook voor de kinderen en het is ieder jaar weer kicken als het voor een goede prijs lukt. Maar ons budget ligt op ongeveer EUR 700 pp max voor de reis. Dit jaar waren we EUR 2400 kwijt met koffers, airco etc. Tevreden dus.
  Nic

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen dat Bakkum leuk is :-) Ik ben benieuwd!
   Kreta klinkt ook leuk.
   Wj moeten erg wennen aan de prijzen aangezien we eerst altijd lowbudget op vakantie gingen. Maar dat zet zich wel weer.

   Verwijderen
 2. We hebben aan de ene kant wel opgelet, maar niet speciaal naar het goedkoopste gezocht. Eerder eerst gekeken waar we heen wilden en toen daar een slimme oplossing bij gezocht (als in: gunstige periode en all inclusive).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gunstige periodes zijn fijn ja. Dat kan zo de helft schelen.

   Verwijderen
 3. Een paar weken terug waren wij op Camping Bakkum.
  Vlak bij de opgezette tenten gekampeerd. Wel in een caravan gelukkig want het weer was nog niet zo goed. Het lopen valt mee. Even kijken naar de zijuitgang vlakbij de tenten, scheelt een stuk lopen.
  Heerlijk strand. Veel plezier, groetjes, Thea.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip van de zij ingang. Met name ikzelf kijk erg uit naar het strand (LOL niet dat we hier geen stranden hebben hoor...)

   Verwijderen