Pagina's

donderdag 28 mei 2015

Zomaar een dag in mei

Loop ik al twee dagen op te scheppen over mijn keukenkwaliteiten...
Bedenk ik me vanavond dat het me maar niet lukt om vissticks te bakken zonder ze (al dan net niet) aan te laten branden...

Nou ja... Thais lukt wel...


Verder wilde ik nog even melden dat gisteren een dag vol kadootjes was. 
Ik was er zo vol van dat ik er niet over kon schrijven. 

De verkoper van de tas mailde dat de tas met een nieuwe schouderband als vervanging voor het kapotte exemplaar onderweg was. Die is inmiddels binnen en ik ben er erg blij mee. 

Vervolgens kreeg ik een mailtje van Linda van het blog Mamaliefde dat ik een kinderserviesje van Peppa Pig gewonnen heb (ik, die bijna nooit iets win!) Wat zal zoon daar blij mee zijn zeg! Hij is dol op Peppa Pig!

En als klap op de vuurpijl mailde ons vroegere vakantiekind ons. Ik had hem eergisteren een digitale kaart voor zijn verjaardag gestuurd en gisteren stuurde hij een mailtje terug met ook zijn lijfelijke adres. En mensen wat vind ik dat ontzettend leuk. 

Drie jaar geleden kwam hij als negenjarige vanuit Frankrijk vakantie bij ons vieren, samen met een ander jongetje wat net iets ouder was dan hem. We hadden gezamenlijk een fantastische zomer. En wat leuk om te zien dat deze jongen daar kennelijk nu ook nog goede herinneringen aan heeft (en erg leuk om te zien dat hij nu foutloos Frans schrijft).
Nou dat zijn toch aardig wat kadootjes voor zo maar een woensdag in mei. 


2 opmerkingen:

  1. Heerlijk, zo'n dag met een gouden randje! Mooi dat je erover schreef. Zo blijven de fijne herinneringen bewaard!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind vissticks ook best lastig om goed klaar te maken. Er is nu ook een oven variant! Dat is een stuk makkelijker.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen