Pagina's

woensdag 20 mei 2015

Werken werken werken...

Poeh... het valt wel mee hoor, maar het voelt alsof ik heel hard werk. Morgen dag vier van deze week en dan is het gelukkig weer weekeinde. 

Ondertussen ben ik gisteravond te laat naar bed gegaan wegens een te leuk boek (Stiefmoederscollectief van Sam Baker) en behoefte aan tijd voor mezelf. Samen met de twee miniglaasjes desperado was ik vandaag ontzettend brak. Alsof ik 5 flesjes ophad in plaats van 1/4 bierflesje. Óf ik ben nu echt officieel een watje wat alcohol betreft of het is gewoon ontzettende bocht (of beiden).

Vanavond dus maar niet. 

Ondertussen maakte ik vanavond nog even een salade voor mezelf voor morgen, zodat er geen broodjes gekocht hoeven te worden en bestelde ik nog maar wat foto's van zoon. 

Morgen moet dan ook de kapotte tas op de post. Ik mag hem terugsturen naar de winkel en dan sturen zij een nieuwe terug. Netjes hoor! Ik ben er erg blij mee.

Nu zo maar vlug naar bed. Ergens hoop ik dat zoon morgen een beetje uitslaapt. Ik heb goede hoop, want het is een schooldag morgen en zoon slaapt alleen uit op schooldagen...
(serieus! Wat is dat toch?).

Nog even een mooie foto van de boomgaard achter mijn werk. Mooi he?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten