Vrouwen en tassen...

Het was een erg gezellig, niet consuminderig uitje gisteren. Dat is ook lastig met al die heerlijke eetgelegenheden die je hebt in de grote stad. We lunchten heerlijk met allemaal kleine hapjes, struinden half Rotterdam door, zagen een prachtige kookwinkel en een leuke winkel met allemaal nieuwe jaren 50 jurkjes en dronken mintthee.

En ik kocht een nieuwe tas! Eigenlijk niet helemaal de bedoeling (want ik wilde hem tweedehands kopen), maar oeh..... wat is ie mooi! Ik ben er erg content mee. Hij kostte 50 euro ( of precies gezegd 49,95, maar dat is zo'n onzin).

Eigenlijk heb ik een tassen-tik. Voor tassen kan ik echt vallen als een baksteen. Toch heb ik er al jaren maar eentje tegelijk. Want wat moet je met tien tassen? Nu mijn huidige (tweedehands tas) ernstig aan het verslijten is, was het echter tijd voor een nieuwe, betaalbare, hele mooie tas. 

Die ene tas is namelijk altijd een tas die ik echt heel erg mooi vind. Sowieso probeer ik 'mwah' aankopen te vermijden. Gelukkig zijn er niet zo heel veel leuke tassen. En als ik er eentje echt mooi vind, dan is ie gewoonlijk zo duur, dat het me goed lukt om 'm te laten hangen. Deze was te doen qua prijs en ik vind 'm heel erg mooi.

Zoon krijgt mijn oude tas. Kan hij daar op mijn oude hakken mee rondstruinen :-)
Hij blij en ik ook blij!


Heb jij wat met tassen?
En wat vind je van m'n nieuwe tas?

Binnenkant tas

De tas



Tasje in de tas
En als je de rits losmaakt: twee tassen...







Reacties

  1. Ik heb niet veel met tassen ;) Althans, niet vaak.... Heel soms kom ik een tas tegen waar ik direct verliefd op ben en dan koop ik hem. Maar sinds de bevalling is dat eigenlijk niet meer gebeurt. Ik heb nu een luiertas ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie tas zeg! Och ja, liever iets kopen dat lang mee gaat en waar je echt helemaal weg van bent dan een paar keer een mwah, waardoor je uiteindelijk alsnog duurder uit bent. Ook leuk dat je hem op twee manieren kan dragen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Of hij langer meegaat moet ik eerst nog zien. Hij komt wel uit een goede tassenwinkel. En ja die twee manieren van dragen vond ik in eerste instantie een beetje overbodig, maar in tweede instantie toch wel leuk :-)

      Verwijderen
  3. ik ben erg kritisch wat tassen betreft en vind dus niet snel een tas die voldoet aan al mijn eisen, de laatste tas die ik kocht was precies wat ik zocht ,maar niet erg goedkoop. na een aantal jaren begint hij wel wat te slijten en dus ben ik op zoek naar een opvolg tas,nog niet echt nodig maar ik weet hoe lang het kan duren voor ik een geschikte tas vind.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tijdig zoeken is ook hier een must. Als het slijten begint, dan gaat het soms ook heel snel. E als je dan geen 'mwah' optie wil, dan moet je tijdig je ogen openhouden.

      Verwijderen
  4. Klinkt niet echt als een dagje waarop je veel hebt uitgegeven, tenzij je je natuurlijk te buiten bent gegaan in de kookwinkel en de jurkjeswinkel....

    Wat een leuke tas. Leuk kleurtje! En erg praktisch, 3 tassen in 1 en veel opbergruimte. Als je het goed bekijkt is het geld dat je aan de tas hebt uitgegeven eigenlijk prima besteed. En nu nog gebruiken. Dat laatste is mijn valkuil, de tassen die ik koop vind ik vaak te mooi om te gebruiken, waardoor ik er nog een paar in de kast heb liggen. Maar goed, ik hoef nu in geen jaren meer een tas te kopen, dat scheelt dan ook weer.

    Groetjes,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gebruiken doe ik 'm wel. in de winkel heb ik de boel gelijk van de ene tas in de andere overgeheveld. Mooie dingen moeten júist gebruikt worden :-)
    Dat is waar: in totaal viel het wel mee met de uitgaven. In de kookwinkel kocht ik alleen een klein vaderdagkadootje voor een klein prijsje. Ja en leuke kleur he?! Ik twijfelde tussen zwart, aquablauw en deze. Deze past bij bijna al mijn kleding en vond ik vrolijker dan de zwarte.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. O, die is wel heel leuk! En je hebt het over aqua blauw, helemaal mijn kleur :)
    Mag ik vragen van welk merk deze tas is of waar je hem gehaald hebt ☺️

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het merk is Twinbag en je kunt ze op internet ook vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mijn vriendin heeft vorig jaar in nijmegen precies dezelfde tas in taupekleur gekocht, ze twijfelde even over de prijs maar heeft het ook gedaan en superblij ermee.
    Gr. Anne

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Stuur een bericht

Populaire posts