Pagina's

zaterdag 30 mei 2015

Wordt er bij jou uitgeslapen?

Hier in huis woont een klein, enigszins rumoerig spookje. Gewoonlijk spookt hij enkel overdag. 

Nou is het alleen zo dat dit spook enkel en alleen uitslaapt als hij naar school moet. Als ik theoretisch gezien uit zou kunnen slapen, dán is het spookje altijd vroeg wakker. 

Vanmorgen om tien voor zes (!!). 
Wat mij betreft is dit midden in de nacht.
Er zijn afspraken over tot zeven uur op de eigen kamer blijven, maar er was een natte pyjamabroek en de verse lagen op onze kamer. Dus tja... 

Hij was verder stil hoor en de natte pyjamabroek heeft het volgens mij zelfs gered tot in de badkamer. Er was geen gezang en de knuffelbeesten maakten gelukkig ook geen ruzie. (breek me de bek niet open over zingende, vechtende en ruziezoekende knuffelbeesten... Wij hébben hier een schorriemorrie in huis).Kortom: gewoon een erg braaf spookje. 


Nou is hij weer lekker aan het slapen en ik zit hier vanaf 10 voor zes: erg moe maar klaar wakker. Met dus een kind wat in tweede instantie flink uitslaapt. 


Dát is nou echt niet eerlijk!


Wordt er bij jou uitgeslapen?

10 opmerkingen:

 1. Hahaha ja die ruziënde knuffeldieren, het zou verboden moeten worden....!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, inderdaad!
   Er is wel politie hoor soms, maar die zijn ook best luidruchtig...
   :-)

   Verwijderen
 2. Mwoah.... Heel soms hebben we geluk ;) Vandaag bijvoorbeeld. Om half 7 was Tobias wakker, maar nadat we hem zijn speen hadden gegeven ging hij weer verdderslapen tot 8 uur :D Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoon sliep uiteindelijk tot kwart voor negen (doet ie nooit).
   Maar ja... als ik wakker ben, dan slaap ik dus niet meer.
   Slapen jullie wel weer door?

   Verwijderen
 3. Hier is het begonnen toen ze een jaar of acht was, zalig. Ons natuurlijk ritme is op dit ogenblik rond negen uur, maar half tien sijpelt binnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat geeft hoop!
   Nog 3 jaar wachten... ;-)

   Verwijderen
 4. Mijn man gaat eruit als ze de kinderen wakker worden. Dan draai ik me nog even om. Ik heb altijd erg goed uit kunnen slapen :)
  Voor 8u mogen ze hun kamer alleen af om te plassen. Ik ben erg knorrig in de ochtend, dus na een paar keer stevig mopperen laten ze het wel uit hun hoofd om herrie te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat heerlijk dat je man er 's morgens altijd uitgaat. Onze tijdsgrens staat op 7 uur, maar misschien moet ik 'm voor het weekeinde maar eens op een uurtje later gaan zetten.

   Verwijderen
 5. Euhh.... yep... soms nog wel (veeeeeeel) eerder dan die zes.... :o(

  BeantwoordenVerwijderen