Knap met restjes

Ik wordt nog eens knap met het koken met restjes. Heel lang eindigden restjes uiteindelijk in de vuilnisbak als scheikundig experiment. Maar met enige inzet van mijn kant komt hier langzaam maar zeker een kentering in. 
En daar ben ik best trots op! 

Vandaag maakte ik heerlijke pitabroodjes met (let op!):
- Twee happen penne
- Een flinke rest salade van kidneybonen met mais, tomaat en komkommer
- Twee gebakken worstjes (uit de vriezer)
- Een restje courgette en de laatste 4 tomaten, opgebakken met wat knoflook
- Een minibakje geraspte kaas.

Nog wat mayonaise en ketchup erover heen en voila! Een heerlijk pitabroodje.


Bijkomende voordelen waren dat het in 15 minuten klaar was (behalve de worstjes die ik 15 minuten eerder bevroren in de pan gooide) en dat de koelkast er weer een stuk leger van werd. 

Die maakte ik tijdens het bakken van die worstjes dus ook nog maar even schoon. 
Kan hij morgen mooi weer gevuld worden met boodschappen. 


Nou nou... ben ik nou geen echte keukenprinses? :-)


Reacties

  1. Wat goed! Hier kan ik nog wel iets van leren, ik gooi eten altijd iets te makkelijk weg of geef het door aan de hond.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het ook echt heel knap van mezelf hoor, want eerder werden er veel retjes weg gegooid.

      Verwijderen

Een reactie posten

Stuur een bericht

Populaire posts