budget koken : Andijvie en blad van radijs
Dé krop andijvie |
eigen tuin. Gewoonlijk maken we stamppot andijvie als we andijvie eten, omdat ik de bitterheid van gekookte andijvie niet lekker vind.Nu had ik echter radijsblad (ook uit de tuin) wat ik wilde verwerken in de maaltijd. En die moest gestoofd worden.
Daarom een griekse variant van gekookte andijvie met blad van radijs. De grieken eten het als lauwwarme 'salade'. Het geheel was zeer goed te pruimen. Het radijsblad was verrassend lekker en smaakte naar spinazie.
Voor herhaling vatbaar!
Kijk even op mijn kookblog voor dit lekker budget recept met andijvie
en blad van radijs.
Klinkt goed :)
BeantwoordenVerwijderenWij hebben vanderweek risotto gemaakt met andijvie erdoor. Dat was ook erg lekker!
Dat klinkt ook lekker. Heb je een recept?
Verwijderen