Pagina's

woensdag 6 mei 2015

budget koken : Andijvie en blad van radijs

Dé krop andijvie
Gisteren aten we de tweede helft van de eerste en enige krop andijvie uit
eigen tuin. Gewoonlijk maken we stamppot andijvie als we andijvie eten,  omdat ik de bitterheid van gekookte andijvie niet lekker vind.Nu had ik echter radijsblad (ook uit de tuin) wat ik wilde verwerken in de maaltijd. En die moest gestoofd worden.

Daarom een griekse variant van gekookte andijvie met blad van radijs. De grieken eten het als lauwwarme 'salade'. Het geheel was zeer goed te pruimen. Het radijsblad was verrassend lekker en smaakte naar spinazie.

Voor herhaling vatbaar!

Kijk even op mijn kookblog voor dit lekker budget recept met andijvie
en blad van radijs.



2 opmerkingen:

  1. Klinkt goed :)

    Wij hebben vanderweek risotto gemaakt met andijvie erdoor. Dat was ook erg lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat klinkt ook lekker. Heb je een recept?

      Verwijderen