Pagina's

dinsdag 14 april 2015

Zon, strand en pizza

De drukte van gisteren was vandaag gelukkig grotendeels vervlogen. Maar één keer naar het werk en na schooltijd fijn met zoon naar het Veerse meer.

Het verbaast me altijd een beetje dat ik er na schooltijd zo weinig moeders met kinderen tegenkom op het strandje. Toegegeven... het is een beetje laat na schooltijd en je moet wel even wat dingen in een tas gooien, maar voor een uurtje (of twee ;-)) in de zon maak ik graag tijd.
Zoon klooide een beetje met zand en water en ik keek ernaar, tot het echt tijd was om naar huis te gaan.

Op weg naar huis besloot ik geen zin te hebben om te koken en dus haalden we een basic pizza (in de aanbieding) die extra belegd werd met verse tomaat en champignonnetjes. Het was erg lekker.


Pizza kopen is natuurlijk niet zo heel consuminderig, maar soms wil dit mens gewoon pizza (en zoon en man ook trouwens). Ik vroeg me af of ik ook zelfgemaakte pizza in kan vriezen. Want die is nog lekkerder natuurlijk (en niet zo zout).

Heeft iemand ervaring met het invriezen van zelfgemaakte pizza / pizzabodems?

2 opmerkingen:

  1. Ik bak niet vaak een pizza als ik ze maak bak ik er gelijk 2. Één om gelijk op te eten en de andere gaat in de vriezer. Als ik het druk heb of even geen zin dan vind ik het heerlijk om een eigen gemaakte pizza op voorraad te hebben. Ik proef geen verschil. Ik zou het gewoon eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je voor de tip! Ik ga het zeker proberen.

      Verwijderen