Pagina's

zondag 19 april 2015

Knorrig en co

Vanmorgen ontwaakte ik ver voor de vogels en sliep in totaal maar een uurtje of 4. Ik kon de slaap gewoon niet meer vatten. Heel jammer, want de man liep ook op zijn tandvlees en zoon had ook te kort geslapen en die had dus (ook) een dwarse bui.

En dus waren we net knorrig en co met zijn drieëen, ondanks alle pogingen om gezellig te zijn. Uiteindelijk ben ik maar met zoon naar de binnenspeeltuin getogen. De man kroop weer in bed, zoon kon lekker dol achter andere dolle jongetjes aanrennen en ik zat zoutzakkerig achter een tijdschrift.

We zijn er mooi de middag mee doorgekomen moet ik zeggen. 's avonds aten we een rest nasi en een rest pindasaus (van de chinees die we gisteren bij m'n ouders aten), met versgekookte broccoli, paprika en tahoe. Wat verrassend goed smaakte.

Daarna speelde ik nog even met zoon (ik speelde een kind wat moest slapen - wat een fantastische rol is om te spelen als je gaar bent en eigenlijk alleen maar wilt liggen ). Daarna samen met zoon in bad en zoon naar bed. Ik volg zo. Hopelijk dit keer met een betere nachtrust.


Wat doen jullie als je allemaal met het verkeerde been uit bed bent gestapt?
Of komt dat nooit voor?

6 opmerkingen:

 1. Oh jee, zo'n dag. Ja hoor, die hebben we geregeld. Dan gaan we lekker filmpjes kijken, naar het speeltuintje of even bij de zee kijken, of een brief posten, desnoods het lege glas wegbrengen of naar ikea. Dat laatste is Echt Een Uitje voor de kinderen. Gelukkig is er morgen altijd weer een dag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja gelukkig wel... ik heb de bedtijd echt van de klok af zitten kijken.
   Hopelijk zijn we morgen allemaal weer uitgeknort.

   Verwijderen
 2. O, ja dat gebeurt hier ook regelmatig.... (Vandaag bijvoorbeeld.... Toby wil al sinds 5 uur niet meer in slaap vallen). Dan sleep ik mezelf maar door de dag heen en doe niet teveel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja hoor, hier ook. Dan hoop ik dat er zoveel als mogelijk iets gaan doen. Rennen, werken en ik op de bank. Dochterlief blijft altijd wel bij mij in de buurt en ligt dan wat te leren of te appen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meestal is er nog wel iemand die wel vrolijk is. Maar zo niet, dan vind ik jouw aanpak heel goed. En slim om een slapend kind te spelen : )

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen