Pagina's

dinsdag 31 maart 2015

Een goed georganiseerde basis

Gisteravond maakte ik een wat ongelukkige val van de stoel waar ik op stond om bovenin de kast naar foto's te zoeken. Ik knalde met mijn billen op een plastic beslagkom en dat was niet prettig. Geen idee hoe ik nou van die stoel afviel, maar het was zo'n klap dat de beslagkom gelijk in gruzelementen lag. Gelukkig zonder enge sneden of ander naar letsel. Wel met een blauwe bil...

Jammer van de kom, maar we hebben er nog eentje en dat is ook eigenlijk wel genoeg.

Verder kocht ik een vriendenboekje voor zoon. Eerst vond ik het een beetje onzin voor in de kleuterklas, maar gisteren nam zoon zijn eerste vriendenboekje mee naar huis en ik was gelijk om. Handig al die fotootjes van klasgenootjes met naam, adres en telefoonnummer in een boekje bij elkaar. Dan weet ik tenminste over welk kind hij het heeft in zijn verhalen over school. En ik heb gelijk de contactgegevens bij speelafspraakjes en voor zijn verjaardag.

Ooit worden we hier nog eens echt georganiseerd!
(- vergeet hierbij even de rondslingerende beslagkom -)

En organisatie is de basis van het consuminderen...  toch?
2 opmerkingen:

 1. Klopt organiseren is de basis van consuminderen! Met die val heb je gelijk jezelf ontdaan van beslagkom die eigenlijk toch te veel was, zoals jezelf zegt aan 1 heb je er genoeg!
  Succes met de blauwe plek, hopelijk heb je er niet te lang last van.

  Groetjes,
  Lissey

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is niet fijn, ik hoop dat de blauwe plek snel weg is!

  BeantwoordenVerwijderen