Pagina's

woensdag 11 februari 2015

Online kleding bestellen

Voor zoon waren we al niet van die shoppers, maar sinds de komst van zoon is het kopen van kleding (voor onszelf) echt helemaal ergens onderop het prioriteitenlijstje gekomen.

De man (bij wie het kopen van kleding altijd al nul prioriteit had) begon echt slecht in zijn broeken te zitten en keek die dingen zowat de was weer uit. Toen zijn favoriete spijkerbroek sneuvelde aan een kapotte rits (ik ben geen naai-ster) bleven er enkel nog twee nette broeken en 1 werkbroek over. 

Merk en maat van favoriete spijkerbroek achterhaald (iets van C&A, wat volgens de man dezelfde pasvorm heeft als een levis, maar dan voor een fractie van de prijs) en de webwinkel opgezocht.

Daar bleek het uitverkoop te zijn, met zowaar nog vergelijkbare broeken op voorraad, voor 20 euro per stuk. Geen geld voor een herenbroek. 

Er zijn twee broeken besteld (en inmiddels binnen) en ik ben er erg tevreden mee: man in de kleren, geen tijdverspilling / op en neer gereis naar de stad en toch de gewenste broeken met nog een fikse korting ook.


Het enige wat ik nu nog wil zijn tips!
Wat zijn de do's en dont's van het winkelen voor (nieuwe) kleding op het www?2 opmerkingen:

 1. Online shoppen is ideaal voor de "niet"shoppers ;) Zelf heb ik weinig don'ts, maar voor mij is het eenvoudig (& bij voorkeur gratis) kunnen retourneren van belang. Ik bestel nl. vaak meerdere maten van een artikel zodat je toch de beste maat hebt zonder opnieuw te moeten bestellen en dat je niet denkt, ach had een maatje kleiner gemogen, maar zo is het ook wel goed.

  En ik betaal vaak, zeker als ik weet dat er spullen terug gaan, met de credit card. Het bedrag van de geretourneerde spullen wordt dan al weer bijgeschreven voordat je het daadwerkelijk hebt betaald.

  Succes met online shoppen !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je online zo goed geslaagd bent. Ik zou altijd kijken of het een betrouwbare site is. En of de verzendkosten gratis zijn. Bij sommige winkels betaal je alleen bij retourneren. Maar bijvoorbeeld bij de H&M kun je het ook in de winkel terug brengen.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen