Pagina's

zaterdag 28 februari 2015

Jammer van de korting

Er staat al enige tijd een nieuw, deels zelfgemaakt / deels samengesteld bed voor zoon op de planning. De man was echter steeds te druk (lees: werkt alle uren dat hij wakker is) en dus ligt dat plan al een tijdje te weken.

Niet fijn en dus dacht ik pro-actief aan de slag te gaan, door de boel gewoon bij een bouwmarkt op maat te laten zagen. In elkaar schroeven lukt me namelijk ook nog wel en ik ben toch degene die het ontwerp (en zaagplan) fabriceert.

Zo gezegd, zo gedaan: ontwerpje uitgewerkt, zaagplan gemaakt en ook dat weer uitgetekend.
Kortingsbonnen voor de praxis uitgeprint en op weg naar de stad.

Tja... en toen bedacht ik me onderweg (...) dat de grote delen helemaal niet in de auto passen - zeker niet als zoon er ook in zit. En de man is er dus niet om even te rijden.

De korting laten we dus maar schieten. Het zaagplan ligt klaar en de man heeft het over 2 weken ook een flink stuk rustiger. Kan hij het bed gelijk in elkaar schroeven.


Wel jammer van de korting.

4 opmerkingen:

 1. Hou de site van Praxis in de gaten. Daar staan vaker kortingsbonnen op.....
  Wat fijn dat je zelf ook zo handig bent.
  Misschien is het ook mogelijk een dag met je man van auto te ruilen.
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De site hou ik zeker in de gaten.
   Ruilen van auto gaat 'm niet worden: de man rijdt voor zijn werk in een kleine vrachtwagen en die is me echt wat te groot.

   Verwijderen
 2. Bij onze Praxis mag je ook de kortingsbonnen van andere doe het zelf zaken inleveren, ik weet niet of dit landelijk is maar denk het wel.

  misschien een idee,

  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen