Pagina's

donderdag 26 februari 2015

Een kas!

Na een innerlijke discussie van zal ik wel - zal ik niet, was ik vanmorgen bij de Lidl net op tijd om de laatste sta-kas mee te nemen. Ik ben de koning te rijk!
En ik was niet de enige, want er sjouwden nog andere mensen verbeten met een zwaar bouwpakket.

Ik moet nog verzinnen waar hij komt en mogelijk volgt er eerst een ernstige huiselijke discussie, maar binnen is binnen! Samen met nog een lading zaadjes (ook in de aanbieding) en de 3 zakken potgrond die eerder al in de aanbieding gescoord werden.

Voor mijn geestesoog zie ik de tomaten- en paprikaplanten al welig tieren in dat ding.


Nou alleen maar hopen dat zoon de al gezaaide zaadjes niet verzopen heeft...Ben jij een (mini)moestuinierder?

6 opmerkingen:

 1. Haha, ik stelde net toevallig (ongeveer) dezelfde vraag op mijn blog, over de zaadjes van de Albert Heijn dan alleen ;) Ik was vroeger wel bezig met moestuinieren, maar nu met die vervelende katten vind ik het niet prettig :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Omdat ze op je plantjes poepen?

   Hier liggen mijn katten graag in de zon op de aarde... Echt funest voor jonge planten.

   Qua efficientie is moestuinieren aan huis zeer onhandig met gravende en op planten liggende katten in combinatie met een alles 'proevende' en plukkende kleuter (nee schat, groene tomaten moet je nog niet plukken...).

   Ik vind het tuinieren alleen zo leuk...

   Verwijderen
 2. Een makkelijke moestuinierder! Ik heb de kas bekeken, maar durf het niet aan. Ik heb 2 jaar geleden 1 gehad die kleiner was, maar ook hoog, die heeft de sterke wind en weersinvloeden van de herfst niet eens overleefd. 2 seizoenen meegegaan dus... Ik heb mijn oog op 1 die dezelfde grootte heeft als die van de Lidl denk ik ongeveer, maar dan van metaal en harde plastic ruiten, met stevig grondanker. die is 250 euro.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De man vroeg zich ook gelijk af of het ding blijft staan.
   Ik ga hem enkel gebruiken in de zomermaanden, voor paprika's, aubergines en misschien komkommer. Als het goed is, dan valt het dan wel mee met de wind.

   Verwijderen
 3. Nee, helemaal niet, maar mijn man wel. En hij heeft dat kasje van de Lidl ook!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die sta-kas.....dat was toch zo'n plastic dinges? Na jouw enthousiaste verhaal (en zoekende naar een betaalbare hard-kunststof of liever nog glazen kasje) ging ik nog eens op de site van de Lidl neuzen, maar daar zag ik alleen zo'n wapperend geval (niets mis mee hoor, maar niet wat ik wil). Of hadden ze bij jullie andere?

  BeantwoordenVerwijderen