Pagina's

dinsdag 24 februari 2015

Echt vrij

Vandaag had ik voor het eerst in 2 of misschien zelfs wel 3 maanden overdag vrij, terwijl zoon elders onder de pannen was (school). En wat een zaligheid was dat!
Ik wist heel even niet wat ik met die rijkdom aan tijd moest doen.

Uiteindelijk werd het een mix tussen lui en nuttig.
Ik reageerde op wat kleding voor mezelf op marktplaats en ruimde het voorste deel van de garage op.
Dat laatste was echt heel hard nodig. Er was nauwelijks vloeroppervlak meer vrij en de kasten waren zowat onbereikbaar. Fijn om dan even door te kunnen pakken zonder kleuter om me heen.

Er gingen 12 dozen oud papier naar de voetbalvereniging en de kliko is vol. De vloer is leeg en geveegd en ik ruimde zelfs één kast op.

Daarnaast was er zowaar ook nog tijd om een boekje te lezen. Dat kan 's avonds natuurlijk ook, maar niks leest zo fijn als binnen in het zonnetje met thee en chocolade onder handbereik.

Fijn hoor zo'n hele dag voor mezelf.


Heb jij wel eens echt vrij van alles?
En wat doe je dan?

1 opmerking:

  1. Toevallig daar ook net over geschreven op mijn blog. Ik ben nu echt vrij van alles en ik doe eigenlijk helemaal NIKS. Terwijl ik normaal gesproken altijd super druk ben met van alles en nog wat. Ik word volgende week geopereerd en het lijkt wel of ik deze week tot niks kom daardoor. Wanneer ik "gewoon" vrij ben, ga ik graag de stad in met vriendinnen om te lunchen, kijk ik een serie op Netflix, lees ik soms een boek of ruim ik wat op in huis. Of ik ga in mijn eentje winkelen.

    BeantwoordenVerwijderen