Pagina's

donderdag 22 januari 2015

Degelijke huisvrouwenpraat

Het wordt een beetje saai, maar we zijn nog steeds allemaal in verschillende stadia van ziek zijn. De man is het meest hersteld en zoon is nog het meest ziek. Wel is het hoesten gelukkig minder erg. Met dank aan de tips van een paar dagen geleden (Met name die van de Tussikind - dat lijkt goed te werken).

Daarbij viel eergisteren het internet uit. Kennelijk alweer een kapotte modem. De nieuwe komt morgen aan. Hopelijk kunnen we dan weer gewoon op het www, want dat is toch wel een gemis.
Al was het alleen maar zodat zoon een beetje kan hangen voor de tv. Afijn, met de laptop en een paar dvd's komen we er ook wel. Maar ik mis netflix wel!

Zonder internet / tv, met een drukke man en een zieke zoon verwordt ik ondertussen tot een degelijke huisvrouw die 's avonds de koelkast een goede beurt geeft en nog een wasje ophangt.
Nou is dat huishoudelijke hier ook wel even nodig, want met al die krachteloze zieken hier was er al bijna twee weken weinig gebeurd.

4 opmerkingen:

 1. Dankjewel dat je dit hier even deelt met ons. Ik voelde me zó schuldig dat het huishouden hier de afgelopen dagen op zijn kop staat, maar nu ik dit lees weet ik in elk geval dat ik niet de enige ben!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je bent zeker niet de enige! Sowieso: dat huishouden is altijd het eerste ding waar je aan merkt dat de boel van slag is ;-)

   Verwijderen
 2. Fijn dat het wat beter gaat! En inderdaad, als je niet lekker bent zie je dat meteen terug in het huishouden...

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is ook zo. Gelukkig lukt het ook altijd weer om de boel weer vlot aan kant te krijgen.

   Verwijderen