Pagina's

zondag 26 januari 2014

Wapperende haren

Manlief is heel hard aan het werk en ik laat ondertussen m'n wilde haren een beetje wapperen in de wind. Verschil moet er wezen..

Met een vriendin de grote stad in geweest en een heerlijke planningloze dag en avond gehad. We wandelden wat rond, aten taart en liepen tegen het filmfestival in Rotterdam aan.

Heel even lieten we ons afleiden, maar door de programmaboekjes met tig films in piepkleine lettertjes en een ingewikkeld systeem van tijden, plaatsen en codes, besloten we ons NIET in te laten plannen.

Dus gewoon lekker uit eten geweest (bij Roodkapje / de Magnetronbar) waar we erg lekker aten, keken naar pingpongende D66'ers en een leuk gesprek hadden met een daar werkende kookfanaat over groenten.

In de druipende regen gelukkig niet terug naar het filmfestival, maar thuis een filmfestivalwaardige film bekeken en genoten van een goed glas wijn en hapjes.

En zo wapperden die wilde haren nog best braaf, comfortabel en consuminderig.

Uiteindelijk gaat het volgens mij sowieso om de ongeplande tijd.
Juist die geeft een gevoel van vrijheid.

1 opmerking:

  1. Ongeplande tijd geeft idd een gevoel van vrijheid, het maakt (voor mij) vaak niet eens zo heel erg uit wat ik dan doe, maar de vrijheid om een plan zo te kunnen bedenken/wijzigen, dat is heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen