Pagina's

donderdag 7 november 2013

We lopen voor!

Vorig weekeinde schreef ik dat ik zo'n last had van het verzetten van de klok en dat ik dus gewoon de zomertijd nog maar even aanhoud.

We zijn inmiddels bijna een week verder en ik moet zeggen dat het erg goed bevalt. We hebben natuurlijk wel de klokken verzet, maar we gaan volgens kloktijd simpelweg een uur eerder naar bed en staan een uur eerder op. Want ja, ook manlief doet mee!

Ik heb niet de ilusie dat we dat een hele winter vol gaan houden, maar tot nu toe is het fijn. Net alsof je elke dag een stapje voor loopt op je dag. Gewoon omdat we zo vroeg zijn. 
En dat zonder er ook maar enige moeite voor te doen :-).

Ik heb op mijn werk steeds heerlijk het kantoor het eerste uur voor mezelf alleen, mag naar huis als het nog licht is en ben vreselijk vroeg (half 9 op een zondagochtend),  op de koffie geweest bij broerlief, wiens kinderen ook nog niet omgeschakeld zijn naar wintertijd. Wat een leuk bezoekje was, omdat we elkaar met onze drukke levens en reisafstand, soms tijden alleen op verjaardagen zien, wat minder makkelijk bijpraat.


Het enige onhandige is, dat wij volgens anderen nu wel erg vroeg naar bed gaan (half 10) en dat ik de lunchpauzes niet aanhoud.
Ach ja...4 opmerkingen:

 1. Ik raak ook nu net gewend aan het 'tijdsverschil'. Ik zit in iedergeval om 10 uur niet meer half slapend op de bank.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zijn jullie niet een aantal minuten 'ingelopen"?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, bewust niet.
   Ik vind het eigenlijk wel lekker, dat vroege opstaan zonder extra moeite...

   Verwijderen
 3. Leuk zeg! Ik ben benieuwd hoe lang dit is vol te houden!

  BeantwoordenVerwijderen