Pagina's

dinsdag 3 september 2013

Verkopen en buitenlandse kadootjes


Zoals ik gisteren schreef zit ik in de opruim modus. De meeste dingen uit het cv hok zijn op zeelandnet / marktplaats gezet, ook het tweede afrikaanse kleed.
En ik heb er al een koper voor! Ook mijn breinaalden en sokkenwol zijn al verkocht. Alleen een winterjas, wetsuit, waterschoenen en twee design klapstoeltjes wachten nog op een nieuwe eigenaar.

Het cvhok is daarmee zo goed als leeg. De opbrengsten zijn overigens bij voorbaat al vergeven, want alle twee de vakantiekinderen zijn deze maand jarig en we hebben besloten een kadootje te sturen.
En dat is een prijzige zaak! Voor het ene kind heb ik nu in een Franse webwinkel iets bestelt, wat als het goed is morgen verstuurd wordt, voor kind nr 2 moet ik even kijken of we hier iets kopen en opsturen of dat we het ook in Frankrijk kopen en laten versturen via een webshop.

Beide opties zijn niet zo consuminderig, maar ja.... het is zo vreselijk leuk om zo'n kind te verrassen...
Verzendkosten vanuit Nederland zijn negen euro zoveel (ook voor een vrij licht pakje wat door de brievenbus kan). Verzenden in Frankrijk zelf kost 6,80 euro, maar de webwinkels die ik vond zijn dan weer wat duurder. Al met al zaten we met dit kadootje boven de 20 euro inclusief verzenden.

Iemand nog leuke ideeen voor een meer betaalbare optie voor ventje nr 2? Dat mannetje wordt 8 en is een echte denker. Misschien toch een leuk spel bij de kringloop zien te scoren en dan de hogere verzendkosten betalen. We gaan eens kijken, want hoewel de hogere kosten logisch zijn vind ik 20 euro wel erg veel geld voor een kadootje. 

Nog even een foto van het Afrikaanse kleed wat nu ophangt.

6 opmerkingen:

 1. Heb je al eens bij leuk door de brievenbus.nl gekeken? Originele kadootjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuke webwinkel, dank je!
   Het lastige is alleen dat beide kinderen in Frankrijk wonen... en daar doen webwinkels in Nederland niet aan, OF er komt een tientje bij.

   Daarom nu in Frankrijk maar de bestelling geplaatst.

   Verwijderen
 2. Hoi! Ik hoopte juist op een foto van het kleed dat nu hangt te pronken:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed idee om in elk geval een foto van het kleed te maken. Zo hou je de herinnering eraan levend, zonder dat het kleed op zolder ligt te verstoffen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. http://www.psikhouvanjou.nl

  Groetjesc Lizzy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. http://www.psikhouvanjou.nl/brievenbuscadeautjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen