Pagina's

maandag 9 september 2013

Isolatie, spullen en nesteldrang

Manlief gaat eindelijk binnenkort de zolder isoleren en dus moet de zolder leeg. Ik meldde me en passant aan voor een garageverkoop in het dorp en ondertussen heb ik ook nog nesteldrang (nog niks gehoord hoor mensen - 'het' telefoontje kan net zo goed nog een jaar duren, maar ratio en gevoel zijn echt 2 verschillende dingen in dezen).

Goed... manlief was dit weekeinde dus bezig om spullen van de zolder naar de twee kinderkamers te slepen, ik sleepte de palmen van de kinderkamers naar de woonkamer en we sleepten alles wat weg kan naar de garage.
De garage richtte ik anders in (sleep-sleep) zodat het deel direct achter de garagedeur de verkoophoek wordt en ik de rest netjes af kan schermen. De rest van de garage ruimde ik grotendeels op, wat met nog meer gesjouw gepaard ging. Halverwege kregen we ook nog een hoosbui en moest ik rennen om maaimachine, matras en wasrek naar binnen te slepen.

Alles wat we niet verkopen bij de garage sale / via internet gaat over 2 weken naar de ruilwinkel. De afspraak met vriendin staat al.

Hopelijk hebben we daarna weer minder spullen om mee te slepen, hoewel ik soms het idee heb dat manlief via de voordeur aan zooi binnenhaalt wat ik net geloosd heb (qua volume dan). Het blijft een eindeloos gedoe met die spullen.

Al met al gaat er veel weg en dat moet ook, want mijn (uh... ons) huis moet opgeruimd, schoon, heel, geschilderd en 'af' zijn. Nou alleen nog een 'nieuwe' bank en luie stoel vinden, een andere auto
kopen en de oude verkopen, de zolder isoleren (manlief), de dakgoot laten schilderen en de 1000 andere klusjes en dingen die door mijn hoofd spoken. Zei ik al dat ik nesteldrang heb...? 


5 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. We zijn bezig met adoptie en hopen dit jaar (???) eindelijk ouders te mogen worden.

   Verwijderen
  2. Dat wist ik, maar niet dat het zo dicht bij komt nu. Wat fijn om te horen, zeg!!
   Veel succes met het traject!

   Verwijderen
 2. Oh, ik hoop zo voor jullie dat dat telefoontje snel gaat komen. Jullie wachten al zo lang. Maar wie weet voel je het gewoon goed aan (duim, duim).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het fijne van nesteldrang is dat je de boel zo lekker op orde krijgt! Hopelijk verkoop je veel op de garage sale.

  BeantwoordenVerwijderen