Pagina's

zaterdag 6 juli 2013

Swingende slakkenvangers

Heerlijk dat we vandaag zo'n echte zomerdag hadden. Wij zijn na wat huishoudelijke klusjes dan ook snel naar het Vlissingse strand getogen. Na het zonnen en rondkuieren over de boulevard kwamen we erachter dat er een festival aan de gang is: Onderstroom. Een festival met muziek, theater en kunst. Alles een beetje alternatief en kleinschalig, dus zonder gigantische podia.

We keken in het avondzonnetje gratis naar een erg goede band (Tentempies) en swingden en klapten enthousiast mee met de muziek (een mix van Latin, rock, ska en reggae) aten wat in de stad en zagen nog een band.

Tevreden kwamen wij in de schemering weer thuis, waarna ik nog even zovele aardbeien plukte als dat ik slakken ving. De slakken gooide ik in de kliko, de aardbeien eten we morgenochtend op.

Zou er nou al een horrorfilm met slakken zijn denken jullie? Ik vind het zulke vieze slijmbeesten! En al zuigend en slijmend eten ze al mijn aardbeien op als ik niet uitkijk.

Het is jammer dat we niet van escargots houden, hoewel die naaktslakken misschien ook voor de liefhebber echt niet lekker zijn.... Brrrrr

2 opmerkingen:

 1. Jullie weten dus zeker, net als wij, dat onze aarbeien echt lekker zijn. Anders kwamen die slacken zeker niet. Toch?

  JBR

  BeantwoordenVerwijderen
 2. btw ze kruipen weer in de kliko naar boven en plakken dan aan de onderkant van je deksel......!!!!!!
  Verdrinken in bier zou ik zeggen of op alle slakken zout.....
  (ojee wat luguber)

  BeantwoordenVerwijderen