Pagina's

woensdag 3 juli 2013

Duizend smsjes

Mijn mobiele telefoonabonnement loopt eind augustus af en dus was ik alvast aan het rondkijken naar een ander, goedkoper sim only abonnement.

Twee jaar geleden sloot ik een contract af voor 500 belminuten, omdat ik meer belde dan de 200 minuten van mijn toenmalige abonnement. En dat kostte me flink wat geld. Een duurder abonnement was op dat moment beter dan maandelijks flink bijbetalen.

 Inmiddels bel ik gemiddeld zo'n 200-250 minuten per maand met mijn mobieltje en dus kan er wel weer een abo met minder minuten worden afgesloten (hoewel ik mijn belminuten wel in de gaten ga houden!).

Verschillende aanbieders passeerden de revue. 4 tot 8 euro per maand wordt er gevraagd door de goedkoopste aanbieders voor rond de 250 belminuten. Bij de kleine lettertjes  bleken echter flinke aansluitkosten te staan en de reviews van de goedkoopste aanbieder vertelden over niet kloppende facturen, een niet helpende helpdesk met een betaalnummer en weken wachten op de aansluiting.

Dus blijf ik maar gewoon bij T.elfort, met een nieuwe aanbieding voor de komende 2 jaar. Voor 8 euro per maand kan ik 300 minuten bellen en maar liefst 1000 sms'jes sturen.

Met sms-en zal ik dus zeker niet buiten mijn bundel gaan!

Wat betalen jullie voor je telefoonabonnement? En letten jullie vooraf op de betrouwbaarheid van aanbieders?

7 opmerkingen:

 1. Dat is meer dan 30 sms-jes per dag! Ik heb volgens mij 500 minuten of sms-jes voor 12 euro, geen idee bij wie.

  http://inenomdekas.wordpress.com/2013/07/04/mijn-lieve-lakse-puber

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik moest ook wel lachen om die 1000 smsjes... 12 euro voor 500 belminuten is ook niet verkeerd... Ik betaalde daar de afgelopen 2 jaar 16,50 voor (wel met een aparte smsbundel erbij)

   Verwijderen
 2. Hier 300 min. of smsjes voor 6 euro per maand geloof ik.
  Bij Ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb geen abonnement maar een kaart van bij de Aldi. Op zich heel voordelig maar ik bel en sms niet zoveel.(of ik bel vanop het werk). Ik kom met 10 euro toe voor 3 maanden ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik alleen prepaid. Een abonnement vind ik een beetje eng.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah prepaid is natuurlijk nog goedkoper als je niet of nauwelijks belt. Alleen bel ik dus wel regelmatig met m'n mobiel. Wel minder dan voorheen overigens.

   En Vlijtig Liesje: wat vond je eng aan een abonnement! Ben je bang dat je teveel gaat bellen en dan hoge kosten hebt?

   Verwijderen