Pagina's

dinsdag 4 juni 2013

Het witte goud

We zijn er nog niet helemaal uit met de koekenpannen (zie gisteren). Hoewel jullie me voldoende input hebben gegeven om verder op onderzoek te gaan. Ondertussen hield ik me vandaag even bezig met een heel andere vorm van bakken en braden.

Bij de D.irk is namelijk de zonnebrandolie in de aanbieding: 5 euro voor 200 ml. Omdat ik dit veel geld vond voor zo'n klein flesje heb ik het laten staan.

Vervolgens keek ik op internet voor een betere aanbieding. Daar zijn de prijzen echter vergelijkbaar (1+1 gratis aanbieding) of nog hoger. 5 euro voor 200 ml lijkt een koopje te zijn. Dat is 25 euro per liter!

Weten jullie of zonnebrand goedkoper te verkrijgen is? Of kan ik maar beter een sprint nemen naar de supermarkt en de flesjes in bulk inslaan...?

5 opmerkingen:

 1. Ik vind het vooral belangrijk dat het geen rotzooi is wat ik op mijn huid en die van de kinderen smeer. Ik koop dus juist niet die uit de winkel maar van een online bio-winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toevallig was ik gisteren bij de T.uinen voor zonnebrandcreme. Weinig keus en allemaal met chemische troep er in. Ik ben dus gewoon weer bij de H.ema beland, was in ieder geval goedkoper...

  http://inenomdekas.wordpress.com/2013/06/05/rits-bloem-armband

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik koop en gebruik geen zonnebrandcreme. Ik ga ook niet zitten bakken in de zon, maar kom wel regelmatig buiten. Er zit mij teveel troep in die cremes en je maakt door die cremes geen vitamine D aan en dat hebben we juist zo hard nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Verschillende andere blogs hebben hier al aandacht aan besteed. voedzo.nl en eetgoedvoeljegoed.nl. Ik gebruik kokosolie en als aftersun johannesolie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij hebben nog gratis tubes van de Kruitvat staan, en voor mijn gezicht gebruik ik ook kokosolie. Voor de rest heb ik helaas een wat hogere SPF nodig, omdat mijn huid zo licht is.

  BeantwoordenVerwijderen