Pagina's

maandag 22 april 2013

Blooper

Een paar dagen geleden schreef ik bozig over de PGGM en dat zij op 15 mei stoppen met spaarloon- en levensloopregelingen. Na een telefoontje met hen, afgelopen vrijdag, kwam ik erachter dat ik de brief niet goed gelezen heb. Ze stoppen nog steeds, maar informeren de klant voor 15 mei. Echt stoppen doen ze pas in oktober. Dat stond overigens niet in de brief. Een andere bank neemt als het goed is de lopende regelingen over (dat stond trouwens ook niet in de brief) Wie dat is, dat mochten ze nog niet zeggen, want het was nog niet officieel. 

Voor de netheid delete ik even mijn vorige berichtje en wacht ik verder rustig af. Overigens was ik best tevreden over mijn kordate bel-actie. 

Zo...en nu snel mijn lappenmand weer in!


5 opmerkingen:

 1. 't Geeft wel 's een goed gevoel dat je even van je af hebt kunnen tetteren ;)
  beterschap

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha ja! En ik ben gelijk in actie geschoten, door een bank te benaderen over de mogelijkheden en PGGM te bellen. Het resultaat voor mij is dus uiteindelijk best goed.

   Verwijderen
 2. Behoorlijke misser van hen dat de brief dan zo onduidelijk was!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dat soms ook met dat soort brieven! Ze zijn niet altijd duidelijk, en nogal stressvol om te lezen, en voor je het weet heb je het verkeerd gezien! Dat komt door al die vlekken die je voor je ogen krijgt van dit soort brieven...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goede omschrijving Vlijtig Liesje! Ik heb de brief nog eens nagelezen na het telefoongesprek en toen pas zag ik dat er nergens werd gezegd dat ze op 15 mei stoppen. Er wordt echter ook nergens gezegd dat dat no een poos duurt of wanneer ze dan wel stoppen.

  BeantwoordenVerwijderen