Pagina's

donderdag 3 januari 2013

Soms zit het mee en soms....

Na een zeer relaxte vakantie, waarbij we op een huis en twee fantastisch lieve katers pasten en heel veel familiebezoekjes aflegden kwamen we gisteren weer thuis.

En dat was minder: er zijn een paar planken uit de schutting geknald (vermoedelijk door de wind / werking van het hout), de stof van de parasol die nog buiten hing is losgescheurd, de buitenlamp is kapot en er heeft iemand aan het slot van de achterdeur zitten klooien. Gelukkig zonder binnen te komen. Vervolgens bleek de dimmer in de keuken het te hebben begeven (van onze enige lichtbron in de keuken) en stapte vandaag ons bezoek dwars door het kelderluik heen...

Tja... soms zit het mee en soms..... Grrrr!

Manlief wordt ondertussen overspoeld met werk, wat op zich gunstig is, en kan dus niet aan de slag met bovenstaande dingen. 

Dus vanmorgen diep ademgehaald en naast het opruimwerk van de vakantie, het draaien van twee wassen en het doorwerken van de post eerst maar eens besloten wat het grootste irritatiepunt is. Winnaar was de kapotte dimmer in de keuken. Deze heb ik na enig geklungel zeer consuminderig zelf vervangen door een schakelaar, die we nog hadden liggen.

Voor morgen staat een nieuw kelderluik op het programma en mijn vrije dagen van volgende week wil ik besteden aan het maken van twee tuinpoorten. Want het voelt toch echt niet prettig dat iemand een poging heeft gedaan om binnen te komen. 

Ik was overigens wel even heel blij dat we bij het vervangen van het schuurslot deze zomer gekozen hebben voor een veiligheidsslot. 

4 opmerkingen:

  1. Balen allemaal! Succes met het herstellen ervan en bijkomen van de schrik!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vervelend thuiskomen zo, helemaal omdat de vakantie zo te lezen zeer geslaagd was. Succes met alles weer fixen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oei, dat zijn nare tegenvallers! Hopelijk wordt het allemaal snel weer hersteld. En inderdaad fijn dat mensen in ieder geval niet binnen zijn gekomen!

    BeantwoordenVerwijderen