Pagina's

dinsdag 16 oktober 2012

Isolatie input

Hier is nog even niets nieuws onder de zon met betrekking tot de dakramen en de isolatie van de zolder, ik ben nog over jullie input aan het peinzen (tussen het werken door). Wel kwam ik bij het zoeken naar informatie de volgende filmpjes tegen.  Handig voor wie ook z'n dak wil isoleren. 

Het valt me overigens op dat veel filmpjes van onze zuiderburen komen. Ik krijg zo onderhand het idee dat isolatie daar meer gestimuleerd wordt dan hier. Uit enkele filmpjes begreep ik dat je in Belgie niet alleen subsidie kunt krijgen, maar dat je daar bovenop ook nog belastingvoordeel krijgt! Kijk vooral ook het filmpje over de energiesnoeiers! Een initiatief die kansen biedt aan mensen die moeilijk aan het werk komen.

En tja... ook dat laatste filmpje is van onze zuiderburen...


1 opmerking:

  1. Je kunt in Vlaanderen voor dak- of zolderisolatie tot 4euro/m2 terug krijgen in geld, en zo'n 40% via de belasting (dat vind ik nooit écht geld, maar goed).
    Met de laatste verkiezingen (waar Di Rupo premier werd) is er flink gesnoeid in de subsidies, maar nog steeds de moeite waard.

    Veel daken blijken hier geen onderdak te hebben; als je op zolder staat kijk je tegen de dakpannen. Lekker fris, dat wel.

    Siebrie

    BeantwoordenVerwijderen