Vervolg voedingssuplementen uit de VS

Even een update op een eerder blogje: de bestelde voedingssuplementen zijn binnengekomen zonder extra kosten. In plaats van 88 euro betaalden we 35 euro totaal (verzendkosten meegerekend). Voor herhaling vatbaar dus. 

Manlief zijn voedingssuplementen waren net op, dus dat is goed getimed. 

De bestelling heeft er 10 dagen over gedaan. 

Eventuele geinteresseerden: als je zelf besluit om via iHerb te bestellen. Dan vind ik het helemaal niet vervelend als je mijn coupon code UMU863  - gebruikt ;-). Dit geeft jou 5 % korting als nieuwe klant en mij een klein voordeel bij mijn volgende bestelling. 

Houd er wel rekening mee dat het kan zijn dat je toch 10 euro invoerrechten + 19 % btw moet betalen. Onze bestelling zou met deze extra kosten overigens nog steeds 30 euro goedkoper zijn geweest dan in Nederland (nu 53 euro).

Reacties

  1. Dat is wel mooi dat je 'overzee' geen verzendkosten hoef te betalen.

    Misschien een rare vraag, maar kunnen jullie de benodigde stoffen niet uit de gewone voeding halen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er zaten wel verzendkosten bij overigens: 4 euro, maar die had ik dus meegerekend met het totaal.

      Verwijderen
  2. We zijn tijdens vruchtbaarheidsbehandelingen begonnen met voedingssuplementen. Op voorschrift zeg maar. En daar voelden we ons allebei zeer wel bij.

    Daarbij ook een keer geprikt op een aantal stofjes, waar ik toen echt flinke tekorten in bleek te hebben.

    Wat ik lees op internet geeft onze voeding, door uitputting van de bodem niet alle benodigde voedingsstoffen, waardoor je toch tekorten schijnt te krijgen, ook al eet je gevarieerd en gezond.

    Of dat klopt weet ik niet, maar ik weet dus wel dat we sinds die voedingssuplementen minder vaak en minder lang ziek zijn. Dus tja.. we houden 't er maar in :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt voor de tip. Leuke webshop! Ik kende 'm nog niet, en ging een kijkje nemen op de site, eerst alleen voor vitamine B12 van NOW Foods, maar uiteindelijk heb ik wel een uur rondgekeken ; )

    Ze verkopen namelijk ook shampoos, crèmes, schoonmaakspullen, dingen voor de was.... En allemaal van fijne merken die hier niet te koop zijn, of stukken duurder zijn. Was even lekker aan het shoppen dus, heerlijk.

    Ik heb je code gebruikt, dus ik hoop dat jij daar een berichtje van krijgt en er van meeprofiteert! : )

    Groetjes,
    Lizzy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die andere dingen had ik nog niet gezien...
      Dank je voor de tip en voor het gebruiken van m'n code!

      Houd er wel rekening mee dat het kan zijn dat je wel invoerkosten kunt hebben. Dat is 10 euro voor het invoeren en 19 % btw.

      Bij mijn bestelling zou het totaal bedrag inclusief die kosten overigens nog steeds 30 euro lager zijn dan hier in de winkel (en dat was een relatief kleine bestelling).

      Verwijderen
    2. Hoera! Het pakje kwam vandaag binnen. Netjes binnen negen werkdagen. En zonder invoerkosten of extra btw :-)

      Ik denk dat ik voor dezelfde spullen in Nederland zo'n 45 euro kwijt was geweest, en nu betaalde ik maar 19 euro, inclusief verzendkosten!

      Wist je trouwens dat er in de meeste wasverzachters en wasdroogdoekjes dierlijk vet zit? Ik heb nu eco-doekjes besteld (vegetarisch ;) van het merk Method. Heb ze nog niet gebruikt maar ze ruiken echt heerlijk!

      Verwijderen
    3. Fijn! Dat scheelt ook behoorlijk.

      En nee dat er in de meeste wasverzachters dierlijk vet zit, dat wist ik niet. Overigens gebruiken wij altijd azijn als wasverzachter.

      Fijn dat je een goede eco-vervanger hebt.

      Verwijderen

Een reactie posten

Stuur een bericht

Populaire posts